Pozdrav svima, imam sledeci problem sa doticnim web pretrazivacem. Kada instaliram CHROME na racunar jedno vreme radi super, otvara sve stranice normalno i brzo, bas onako kako treba. Medjutim problem nastaje jer posle nekog vremena jednostavno pobrljavi i recimo kada hocu da otvorim stranicu www.xxxxx.com, on mi otvara stranicu www.yyyyyyy.com. Onda probam da istu stranicu (www.xxxxx.com) otvorim iz firefoxa ili iz IE7 i nece, tj. i ti browser-i mi otvaraju stranicu www.yyyyy.com (isto kao i CHROME). E ja onda lepo uninstal-iram CHROME i pokusam da otvorim stranicu www.xxxxx.com sa oba preostala browser-a (Firefox i IE7) i onda mi se lepo ucita stranica koju kucam. Kad ponovo instaliram Chrome ponovo se javlja isti problem.
Probao sam da menjam podesavanja u options/under the hud, ali nisam nista uspeo da popravim.
Cisto da napomenem da sam umrezio racunar sa laptopom koji ima direktan izlaz na net.
Pomagajte, nije da je neki veliki problem ali me bas nervira. I hocu da koristim Chrome jer je best of the best. Koristim Windows XP, sp3. A verzija Chroma koju sam instalirao je 0.3.6... (navodno za XP sa sp3).
P.S. ostatak konfiguracije se nalazi pod moja masina.
Probao sam da menjam podesavanja u options/under the hud, ali nisam nista uspeo da popravim.
Cisto da napomenem da sam umrezio racunar sa laptopom koji ima direktan izlaz na net.
Pomagajte, nije da je neki veliki problem ali me bas nervira. I hocu da koristim Chrome jer je best of the best. Koristim Windows XP, sp3. A verzija Chroma koju sam instalirao je 0.3.6... (navodno za XP sa sp3).
P.S. ostatak konfiguracije se nalazi pod moja masina.