Šta je novo?

Google Chrome prekida audio stream

dvla

Cenjen
Učlanjen(a)
01.06.2012
Poena
160
Chrome mi posle nekog vremena (posle 5min ili posle 45min- nema pravila) jednostavno prekine stream. U internet exploreru mi se to ne desava. Uopste nemam ideju sta bi mogao da bude problem.
Neki predlog?

Ranije je IE služio da se skine neki drugi browser uključujući i chrome. Došlo je vreme da chrome služi da se snjime samo skine IE9:d

Pod streamom pretpostavljam da podrazumevaš neki oblik Flasha. IE i Chrome koriste odvojene pluginove, jel imaš nove verzija toga? Probaj sa reinstalacijom istih.

Audio stream sa bbc radija.. NIKADA ne koristim IE osim kada reinstaliram sistem, sto kaze 'Kritika, pa treba da skinem Chrome :) .. provericu te plugs.. generalno delim ljude na one koji koriste IE i na one normalne - toliko ne volim IE.

Mozda je probna verzija Chrome, jel ti izbacuje da kupis program? :d :D

Ma i dalje nece, iako sam ovu verziju Chrome platio... danima cimanja oko j....og audio streama..

Kakva je situacija sa drugim browserima?

Evo ja testiram ovaj link u Operi i u Chromiumu (Linux), i nema nikakvih problema!

Evo i ja testiram ide audio bez problema na Chromu. Može da bude neki dodatak koji si instalirao sa chromom i on ti pravi problem inače ako neće reinstalacija hroma neće pomoći samo win reinstalacija.... Moraš da nađeš uzrok..

Izgleda kao da sam reshio. Instalirao sam Adobe flash player (koji se btw ne vidi u chrome:plugins) i evo vec sat ipo sve radi ok. Hvala na pomoci dechaci!

Nazad
Vrh Dno