Šta je novo?

Google Chrome neće da radi

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
955
Već mi se dešavalo da pretraživač G. Chrome neće da radi, pokrene se normalno i počinje da učitava stranicu..., i tako bi do sutra da ga ostavim. Danas sam ga ponovo preuzeo i instalirao(pre toga iz regedit-a izbrisao sve njegove "tragove"), i opet isto počinje da učitava do besvesti...

Nije blokiran FireWall-om. Da li neko zna u čemu je problem?

Prilozi

• Chrome.webp
    Chrome.webp
    62.4 KB · Pregleda: 210
I ja imam ovaj problem, rade samo Firefox i IE. Bilo koji drugi pretrazivac loaduje do besvesti.

Ima li resenja?

Treba isprobati i da li radi kad se iskljuci AV, posto mnogi antivirusi imaju svoje filtriranje internet saobracaja.

Mogao bi da probaš SRWare Iron koji je potpuno baziran na Google chromeu sa razlikom da Iron ne skuplja informacije o tvom surfovanju web-om.

Google chrome je spyware i ne znam kako to ljudi ne mogu da razumeju.
I pored svega oni ga koriste.

Meni ne smeta ali...............

SrWare Iron

Google Chrome nije spyware, ne frljaj se terminima.

Google chrome je spyware i ne znam kako to ljudi ne mogu da razumeju.
I pored svega oni ga koriste.

..........

A u brate Zvezdas ala smaras-pa tebi je covece svaki program spajver. Izvini ti to radis u DB, BIA, KOS ili nekoj slicnoj sluzbi pa se bojis, jer ti je komp pum extra vaznih podataka-poseceni xxx sajtovi, muzika, filmovi, slike i sl.....
Ala si ti paranoican😀

Postoji isto i Comodo Dragon koji skoro pa isti cao Chrome :

Features:

Improved Privacy over Chromium
Easy SSL Certificate Identification
Fast Website Access
Greater Stability and Less Memory Bloat
Incognito Mode Stops Cookies, Improves Privacy
Very easy to switch from your Browser to the Dragon

Price: 100% Free

Comodo Dragon

Ok hvala probacu nesto od toga, treba mi nesto jako nezahtevno. Treba mi za masinu koja ima 512 rama a firefox sam moze toliko da pojede. Chrome mi je radio super da bi nedavno sa instalacijom najnovijeg prestao da radi(ne rade jos:avant, opera, maxton....).

Za pismene postoji opcija da isključiš ono što ti ne odgovara:

N946s.png

Nazad
Vrh Dno