Šta je novo?

Google Buzz

qwertybre

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
169
Da li je neko probao novu društvenu (aka "socijalnu") mrežu, Google Buzz?

Najzanimljivije od svega mi je što se u promotivnoj video prezentaciji Buzz-a pojavljuje čak i jedna PLJESKAVICA 😉

sbtwgg.jpg

http://www.google.com/buzz

Svi su probali i svi su " sta je ovo i dokle vise "

Porede ga sa twitterom dok meni i dalje nije jasno zasto svi moraju sve da znaju ? U smislu sta sam jeo, kada sam se pocesao, da li mi je bedak sto nije stiglo prolece i milijardu i jedna misao koja se natura ljudima na nos.

Imam ga ali cu ga iskulirati ili ako je moguce ukinuti.

Evo interesantne tabele, pogledajte

http://www.philippschilling.com/matrix-google-buzz-vs-facebook-vs-myspace-vs

Poslednja izmena:
Google pokushava svuda da se probije 🙂
Ono shto je interesantno, odmah se (i lako) integrishe u gmail nalog pa bez muke mogu da osvoje veliki broj ljudi. Deluje mi kao meshavina tweeter-a i FB-a (mada je blizhe tweeter-u) ali ni sam ne znam da li je dobro ili loshe shto ce google biti lider u skoro svim IT sferama...

Samo ću reći...
[YOUTUBE]g7uBRa2M89g&hd=1[/YOUTUBE]
😀

Odavno nešto bolje, i tačnije, nisam video 😀

"How do you know that I like Indian food?"

Najzanimljivije od svega mi je što se u promotivnoj video prezentaciji Buzz-a pojavljuje čak i jedna PLJESKAVICA 😉

:eyebrows:

Kanda već testiraju šta volimo ... tamo negde na lepom "plavom" Dunavu :d

hehehe, ludilo 🙂

Bah, facebook 2.0
Sada ce google da ima i slike vasih prijatelja, dece, rodbine, kumova, svalerki...
i Vas samih u svim pozama.
Posle ce uvedu i igrice i ost. s*anja i eto praznih ulica (a kao da su sada pune) kao u onom
Discovery short anim. filmicu od prosle godine 🙂
Ono sto je facebook zapoceo, buzz ce da privede kraju.

Poslednja izmena:
Mislim da Google svuda uspeva ali ne i ovde. Još nisam sreo nekog ko bi rekao da mu je Buzz potreban... Google je sam sebi zakuvao, prvo sa Wave-om, a onda u kratkom vremenskom rasponu i sa ovim... ja, npr. ne mogu da napravim jasnu razliku između svega toga, i ne želim da razbijam glavu poredeći i prateći sve to istovremeno. Lekcija je naučena iz poplave chat programa, kada su nakon mIRCa došli msn, gtalk, skype i ostali... i svako koristi baš onaj drugi...
Mislim da je dobra strana Facebooka što se toliko probio, i što ima chat 😀 da većini nas jednostavno ništa drugo nije potrebno osim starog dobrog e-maila

Buzz je samo deo kruga koji Google polako zatvara 🙂

wave je debilan a buzz je još debilniji, o face-u, twitteru i myspace-u da ne pričam. *** nemam više s kim da se družim odkad sam počeo da sve one ljude koji koriste takve gluposti smatram debilima.

A kako sada furaju i integraciju SN servisa u sve nove mobilne OS-ove za koju godinu ce i nase babe da vise na face-u i buzz-u tako da ce nam toliko biti nametnuto sve to da cemo mi koji i dalje ne koristimo biti kao danas neko ko ne zeli da ima mobilni...

wave je debilan a buzz je još debilniji

Gresis. Wave ce biti jako koristan. Ako si ikad bio u situaciji da radis sa vise ljudi na necemu, verujem da znas koliko komunikacija mejlom moze da postane zakukuljena i koliko je lako pogubiti se.

Realno, nije problem do socijalnih mriza vec do izvesnog procenta korisnika istih. Sve se moze i upotrebiti i zloupotrebiti...

Nazad
Vrh Dno