Šta je novo?

Google - Big Brother?

bem ti sunce! :)
Kucajte ZverBre u google-u i videcete sabrana dela svih mojih gluposti :)
Bre, citiraju me po svakojakim forumima.

@Zli bokser
Apsolutna sloboda nikada nije postojala niti moze da postoji, a na to nas ogranicava priroda naseg organizma. Na koji nacin ko prezivljava, to je stvar politickog uredjenja drzave u kojoj zivi.
I normalno je da treba da se prati protok novca i normalno je uvodjenje GPRSa u radnje (ja bih na to dodao i pride kameru povezanu direktno sa trezorom)....

Brzo dostupno znanje i informacija svakako da ima svoju cenu na ovaj ili onaj nacin.
A to sto ce gugleto registrovati i sracunati u nekom godisnjem izvestaju mojih nekoliko upita, apsolutno me ne zanima, naprotiv.
Sistem na koji se google finansira je mnogo, mnogo bolji od Micro~1 i pokazatelj da se i od besplatnih programa moze ziveti na visokoj nozi i jos omoguciti da 4000 zaposlenih zive na istoj toj nozi.

@Nocna ptica
..I normalno je da treba da se prati protok novca i normalno je uvodjenje GPRSa u radnje..

A zasto umesto silikona ne Ceci ne ugrade GPRS? .

Jeste li provalili trend mode?
Da vidite koji pojam u kom je Srbija najjaca na svetu (po glavi stanovnika tj) ultramegazlo :D

povratak u kameno doba je besplatan (verujem da Google ima aranzman i za to :d), mogucnost izbora je tu
U potpunosti se slazem, i ne vidim sta moze google meni da skodi, ljudi su pametni i odradili odlican posao sto ne moze svako. Savetovao bih svima da se opuste, da jos jednom pogledaju film "Balkanski Spijun" da vide kako je film i posle toliko godina aktuelan za nas mentalitet i da nismo bas tako ugrozeni.

PS. Ovo je ista prica kao sa novom licnom kartom, samo druga verzija :D

Kako ti znas koliko si i kako ugrozen?

@Zli bokser
Apsolutna sloboda nikada nije postojala niti moze da postoji, a na to nas ogranicava priroda naseg organizma. Na koji nacin ko prezivljava, to je stvar politickog uredjenja drzave u kojoj zivi.
I normalno je da treba da se prati protok novca i normalno je uvodjenje GPRSa u radnje (ja bih na to dodao i pride kameru povezanu direktno sa trezorom)....

Brzo dostupno znanje i informacija svakako da ima svoju cenu na ovaj ili onaj nacin.
A to sto ce gugleto registrovati i sracunati u nekom godisnjem izvestaju mojih nekoliko upita, apsolutno me ne zanima, naprotiv.
Sistem na koji se google finansira je mnogo, mnogo bolji od Micro~1 i pokazatelj da se i od besplatnih programa moze ziveti na visokoj nozi i jos omoguciti da 4000 zaposlenih zive na istoj toj nozi.

Jeste tako,al si sam sebi uskocio u rec!Normalno je unutar jedne zemlje da te tvoja vlada kontrolise i to je cena ocuvanja poretka,to je kao sto si i rekao neizbezno!
Ali zasto bi neku drugu naciju ili zemlju (jel neko spomenuo ameriku?) interesovala sloboda npr. Srba i narusavanje njihove privatnosti!?nije ih uopste briga i ucinice SVE kako bi te sto vise iskoristili!To je nacin velikih da kontrolisu male,iliti kako ga sada nazivaju NOVI SVETSKI POREDAK!:whip:

@matrix77
mozda bi trebao pogledati npr. filmove Majkla Mura!
paranoja komunizma je odavno prosla...

Poslednja izmena:
bem ti sunce! :)
Kucajte ZverBre u google-u i videcete sabrana dela svih mojih gluposti :)
Bre, citiraju me po svakojakim forumima.

A kucas iPedja i prvi link je ladno izvod iz chata, nekada kad sam isprobavao koji je najbolji IM klijent za Linux i kacio na neke jabber servere. Nema nista posebno, ali o5 :zgran:

Ko sto rece jedan frend, mogu i moju bukmark listu da indeksiraju, for all i care. Cinjenica je da mi gugl stedi vreme, pomaze u radu i zez'nju i generalno podize kvalitet zivota. Normalno je da to ne rade iz altruizma.

Vrh Dno