Šta je novo?

Google autocomplete?

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OCz

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
440
Kako kada otvorim Google, autocomplete mi ponekad izgleda ovako:

I to me jako nervira jer je uzasno sporo, losi su predlozi i cak ako sam nesto search-ovo na slovo to i to on ce mi i to pokazati ..

U cemu je problem i mogu li da vratim ovaj stari autocomplete za stalno ?

P.S Koristim FF 3.6 nesto ..

Nazalost nije uopste isto...nigde ni ne mogu da nadjem kako da iskljucim autocomplete u ovom FF-u (3.6.3). Probao sam IE i tu je autocomplete u redu, znaci nesto je do same Mozille.

Uglavnom problem je u tom FF autocomplete-u koji se umesao ?

Nije to to. "Remember search and form history" nema veze sa ovime. A "browser.formfill.enable. Right-click and toggle to false." je vec stavljen na false.

On meni umesto da pokazuje Google autocomplete pokazuje neki od FF-a koji nema veze sa onim od Google.

Nisam uopste siguran da li ste me dobro razumeli, evo nije mi bilo tesko da napravim kratak video ..

[youtube]t4zZxr_HxyI[/youtube]

Kad idem na google.rs dobijam rezultate sa prve slike, a kad idem na google.com/en dobijam rezultate sa druge.

Ma idi :wall:

Bilo mi sve ovo cudno i rekoh daj da vidim da li neki od addon-ova ne pravi problem posle nekog update-a i sl. Kad ono bio je instaliran neki AutocompletePro addon, ne znam samo kako jer ja znam da ga nisam instalirao. A ne secam se da iko drugi osim mene koristi masinu ..

Hvala na sugestijama u svakom slucaju, resio sam problem 🙂

Nazad
Vrh Dno