Imam nest home max i kako sam izmenio A/V konfiguraciju počeli su problemi... Komande pali/gasi i sl su svršeno radile na mom Sony android televizoru... Na novom LG( web OS ) neće.. kada hoću da ga uključim, na Google Home aplikaciji mi je u OFF stanju i dobijam porUku da nije dostupan... Kada ga uključim preko daljinca onda se pokaže da je ON ali kada hoću da ga isključim poruka je da komanda ne funkcioniše i da pogledam uputsvo uređaja ( ili tako nešto slično )... Da li kod nekoga to radi kako treba . LG Soundbar reaguje na komande. Tv sam linkovao preko LG thinq.
Drugi problem mi se javio sa SBB eon boxom... Zamenili su mi onaj prvi koji su davali sa novim SDSTB02 i on se na home aplikaciji nalazi u Local devices ali ne mogu da ga prebacim u home...poruka je unable to put device into your home . Takođe u home assistant app pod device još uvek se nalaze Sony TV i stari SBB box., za koji piše da nisu u finkciji, ali ne mogu da ih obrišem ( možda to pravi problem, mada sumnjam )..Na Google nalogu sam se odjavio sa njih....Ima li neko ideju?