Šta je novo?

Google assitent i kako da...

Da li je moguće napraviti nešto kao Google nest hub od starog tableta?

Nest mini je kod mene opasno počeo da baguje...skoro sve moram da ponovim više puta, prijavi da neki uređaji nisu dostupni a jesu, ne može da pristupi ovome ili onome...uradio sam retraining mog glasa, ali nije ništa bolje...

Sad sam uradio factory reset pa ću videti ima li poboljšanja...šta još može da se uradi?

Prije 3-4 godine sam se cimao sa google home mini.
Uglavnom, može da se doda dodatni BT zvučnik i preko njega da pustaš muziku.
Uspjeo sam da podesim da palim TV + STB i da mi pokrene željeni kanal. Pojačavanje/smanjivanje zvuka.
Kontrola paljenja/gašenja svijetla po stanu (BlitzWolf prekidači).
Dok klincu nisu počeki da nerviraju i urnišu HEY GOOGLEEEE!!!!, pa je žena popizdila i pogasila se, sakrivanjem google home mini zvučnika.

Imam nest home max i kako sam izmenio A/V konfiguraciju počeli su problemi... Komande pali/gasi i sl su svršeno radile na mom Sony android televizoru... Na novom LG( web OS ) neće.. kada hoću da ga uključim, na Google Home aplikaciji mi je u OFF stanju i dobijam porUku da nije dostupan... Kada ga uključim preko daljinca onda se pokaže da je ON ali kada hoću da ga isključim poruka je da komanda ne funkcioniše i da pogledam uputsvo uređaja ( ili tako nešto slično )... Da li kod nekoga to radi kako treba . LG Soundbar reaguje na komande. Tv sam linkovao preko LG thinq.
Drugi problem mi se javio sa SBB eon boxom... Zamenili su mi onaj prvi koji su davali sa novim SDSTB02 i on se na home aplikaciji nalazi u Local devices ali ne mogu da ga prebacim u home...poruka je unable to put device into your home . Takođe u home assistant app pod device još uvek se nalaze Sony TV i stari SBB box., za koji piše da nisu u finkciji, ali ne mogu da ih obrišem ( možda to pravi problem, mada sumnjam )..Na Google nalogu sam se odjavio sa njih....Ima li neko ideju?

Da li Google Assistant može da se koristi na spskom? Na internetu sam pretraživao i piše da može ali u podešavanjima nemam srpski kao ponuđen jezik.

Ne može
Baš sam pisao u nekoj temi o tome koristi pretragu

Nazad
Vrh Dno