Šta je novo?

Google AdSense

• Začetnik teme Začetnik teme AyS^
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
da li neko zna gde mogu da unovcim google chek ? koje banke kod nas to rade ?

vojvodjanska banka.
chak shta vishe kod njih je to i veoma povoljno uraditi u poredjenju sa drugim bankama.

Da li to znaci da pare mozes da dobijes odmah, uz sto je moguce kracu proceduru (papirologiju) ili mora da se ceka odredjen broj dana da oni to verifikuju?

ja sam unovchio jedan chek (nije guglov ali kontam da je sve to isto) u vojvodjanskoj i odma mi dali pare ... samo otvorish taj devizni rachun ili shta li je vec, i to je to

Sutra trk u vojvodjansku, pa javljam rezultate 🙂
Mada nesto sumnjam da svi ostali traze verifikaciju (cekanje od 3-4 nedelje), a vojvodjanska ne.

jeste, kod drugih banka se cheka tako neshto oko mesec dana ... ne znam kako se zove taj sistem u bankarstvu, ali ga samo vojvodjanska ima zato i isplacuju odma - nema chekanja.

za gugl chekove se u vojvodjanskoj odmah dobijaju pare.
za ostale chekove nisam siguran.

Poslednja izmena:
Ja sam poslednja 3-4 ceka unovcio u Alpha banci. Nisu bili Google-ovi, cekao sam za prvi oko 20-ak dana a posle su mi isplacivali odmah.

Upravo dolazim iz Vojvodjanske bane kod Teatra 212 i one iz bulevera Mihajla Pupina i u obe su mi rekli da ne isplacuju Google chekove 🙁 Cak kad sam ih pitao prvo su me gledali bledo jedno 3-4 sekunde, pa je posle toga usledio negativan odgovor 🙂

U kojim ste vi to ekspoziturama bili kad su vam isplatili pare ?

Da napomenem, bio sam u Vojvodjanskoj banci, ne u NBG banci, posto su one sad kao ujedinjene.

Idi u Banca Intesa...tamo sigurno isplacuju odmah.Devizni racun ti otvore za 10 mnuta, provizija na cek od 100 dolara je 300 dinara.Provereno!

Bio sam u Ruzveltovoj u Intesi i ista prica, ceka se mesec dana. U kojoj ekspozituri si ti bio i kad?

Nazad
Vrh Dno