Šta je novo?

Google adsense isplata?

• Začetnik teme Začetnik teme Legacy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam na to mislio, mislio sam na nase banke. Btw ne mogu da razumem da je nekome toliko stalo da dobije odmah novac, kao da ce umreti ako saceka 20 dana...

Ok.
Kad bih znao da ce cek sigurno biti naplacen onda bi mi bilo svejedno.
Ali sa googlom stvar nikada nije sigurna moguce su ko zna kakve greske.

I onda sto pre to bolje....

ps.Za 1-2 meseca se otvara citybank ovde pa cemo svi moci da unovcimo adsense cekove u roku od 2 dana najvise

Poslednja izmena:
Tako razmislja samo neko ko vara, s obzirom da google stopira cekove korisnicima koji varaju...

Dobio sam 100+ cekova do sad, ni sa jednim nisam imao problema sa unovcavanjem

Tako razmislja samo neko ko vara, s obzirom da google stopira cekove korisnicima koji varaju...

Dobio sam 100+ cekova do sad, ni sa jednim nisam imao problema sa unovcavanjem

100+ cekova od google-a ?
Nemoguce,najvise si mogao dobiti 40.

Inace,ne varam.
Kad radis,normalno je da pare dobijes odmah.

100+ cekova od cj-a i googlea...

Ako ne varas pusti to, tako razmisljaju samo oni koji varaju, posto kao sto sam rekao google stopira cekove koji nisu "cleared" ako primeti naknadno neregularnosti...

100+ cekova od cj-a i googlea...

Ako ne varas pusti to, tako razmisljaju samo oni koji varaju, posto kao sto sam rekao google stopira cekove koji nisu "cleared" ako primeti naknadno neregularnosti...

Ja sam hteo i u cj ,ali ne primaju nasa zemlju.
Jesi li ti stari clan ili imas neku foru za dobijanje novca tipa zemlje madjarska a adresa 11000 beograd...
?

a google,pa sad skoro da nema veze jer ce u citybank-u pare moci da se dobiju za 2 dana,i check ce biti cleared.Obecali su da otvaraju u novembru.

Ja sam hteo i u cj ,ali ne primaju nasa zemlju.
Jesi li ti stari clan ili imas neku foru za dobijanje novca tipa zemlje madjarska a adresa 11000 beograd...
?

a google,pa sad skoro da nema veze jer ce u citybank-u pare moci da se dobiju za 2 dana,i check ce biti cleared.Obecali su da otvaraju u novembru.

Stari clan, rekoh da sam dobio mnogo cekova...

Nazad
Vrh Dno