Šta je novo?

Gomila problema!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Stefan 93
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Stefan 93

Guest
Kad pokušam da pustim neki video u KMPlayeru izađe mi ovo obaveštenje
Kod:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime error!
Program: C:\Program Files\The KMPlayer\KMPlayer.exe
This application has requested the Runtime to terminate it an unusual way.
Kad sam to video prvi put, reših da instaliram GOM Player da vidim ima li neke razlike, i ima! Kad pokušam da pokrenem video, samo mi se ukoči komp i ništa ne mogu da uradim.

Probao sam i LimeWire Pro 5.1.2 i Shareaza 2.4.0.0 (ona normalna verzija, ne ona što je sa virusima) i oba mogu da pretražuju mreže, ali ni jedan ne može da učita te fajlove koje nađe, čak ni kad skinem torrente sa nekih sajtova!!! Ugasio sam svoj FW i problem naravno nije nestao.

PC Tools FW Pro mi vidi gomile IP adresa koje pokušavaju da ostvare inbound konekciju, možda je to povezano sa time. Možda neki trojanac pokušava nešto da mi učita? Sve veze idu na port 23756.

Ništa nisu našli Malwarebytes Anti-Malware, Spybot S&D, AdAware 2009 FREE, HijackThis log je čist po nekim sajtovima. Imam AVG 8.5 AV Pro i nije mi ništa sa Real Time zaštitom našao, uskoro ću ga pustiti da sve lepo proskenira.

Pomozite, barem mi recite ima li mi spasa, ili da odmah obaram sistem. Na MyCity i na EliteSecurity nisu znali ništa da mi kažu.

Poslednja izmena:
Mozda da probas da pustis i Kasperskoga da malo skenira...

To sam već bio učitao, a sad sam i taj što si dao 2008 i verziju 2005 opet čisto da probam i isto je.

Nazad
Vrh Dno