Šta je novo?

Gom Player popup ads

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Sigurno su mnogi od vas koji koriste Gom player primetili da su od nedavno ubacili zivcirajuci Advertisement popup koji iskoci nakon zatvaranja Gom player-a. Kako sam ja navikao na Gom okruzenje, nikako mi se ne dopada opcija promene player-a, a ova napast me je umalo na to naterala. Ne mogu da verujem da u sve trpaju razna ..... na koja niko normalan nece kliknuti, a oni se tripuju da ce sa tim ostvariti neku dobit u bilo kom smislu. Jos malo ce nam iz frizidera iskakati reklame, pa cemo morati da flesujemo frizider custom romovima koji su ad-free.

Nego da se vratim na taj popup, uklanja se jednostavno, idete na C:\Program Files (x86)\GRETECH\GomPlayer i tu nadjete Popup.exe, njega izbrisete i to je to. Sreca pa su ostavili sve tako ocigledno...

Hvala puno!

Ovaj fajl je postijao u folederu ali nisma primetio iskačući prozorčić. Ali je obrisan savakako

ja sam morao da skinem stariju verziju goma bez reklama ali sad kad ste resili prob, skinucu opet najsveziju, hvala na resenju :D

Uopste nije bilo potrebno brisati taj fajl kad se reklame mogu ukinuti u opcijama:

untitled.jpg

Poslednja izmena:
Onda je to razlog zašto nije bilo reklama

Ta opcija (i uopste tab netwok) nije bila u prethodnoj vezii. I ja sam isto brisao onaj popup.exe.

Na novoj verziji je kao na slici.

Ta opcija (i uopste tab netwok) nije bila u prethodnoj vezii. I ja sam isto brisao onaj popup.exe.

Na novoj verziji je kao na slici.

bila je opcija samo se drugacija zvala i drugacije je bila pozicionirana

Vrh Dno