Šta je novo?

Gom Player pitanje?

• Začetnik teme Začetnik teme AcaN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AcaN

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
330
Kako da namestim(ako je moguce),da prevod bude u onoj crnoj traci od filma,kao sto mogu da namestim u bsplayeru.Mogu da pomeram gore i dole,ali samo do ivice te crne trake,nikako u nju da stavim prevod?

Hvala.

Desni klik na film kada je u Fullsreenu izaberi Subtitles/Down by xx % !!!!
Meni spusta tako ceo subtitl koliko god hocu a ne samo do nje !!!

ALT+UP i ALT+DOWN arrow keys pa podesavaj po zelji ^^

Resio sam,ali slucajno,jer kad sam namestio u bsplayeru da bude dole i posle toga upalio i gom plejer i tamo je isto bilo u crnom.U svakom slucaju hvala na pomoci.

Evo jos jednog problema (ima da skinem ovaj program,stalno mi neke gluposti pravi)

Prvi put vidim da mi u jednom plejeru prevod ne pase,a u drugom pase,e to je slucaj sa gom plejerom,pustim prevod i ne pase i hteo sam da ga namestim u SW i pre toga ga slucajno upali u bs plejeru i tamo sljaka kako treba,sta moze biti problem?

Jel moze neko od (vas) korisnika Gom plajera da ga opise tj. ima li prednosti i koje su to, po vama, u odnosu na bs player? tj. ima li smisla da ga skidam i koristim?

Meni je najveća prednost što je apsolutno free (a uz to i mnogo bolje radi nego nove verzije BSPlayer-a ).

U kom smislu bolje radi?
Meni bsplayer zadovoljava sve potrebe, cak i starije verzije koje su bile potpuno besplatne.
Ima dobra podesavanja za manipulisanje titlovima i poprilicno je jednostavan i zato sam presao na njega posle micro dvd-a (pre par godina).
Nije da nisam probao crystal i jos po neki ali mi je bs bio po ukupnoj oceni bolji od svih.
Dakle, ima li smisla sada prelaziti na Gom i ako ima zasto?

Ja sam citao u jednom broju Sk i tamo su ga bas pohvalili i od tad ga koristim,ali me nerviraju ti sitni problemi koje imam.

Pre svega, pozdrav kolegi AcaN-u.... I jedan dobar savet: batalite sve player-e i koristite samo jedan: KMPlayer... Verujte mi, trenutno najbolji player, bolji i od VLC-a....

A što se tiče onog kašnjenje/žurenja prevoda u jednom player-u: da ti nije možda podešeno u samom playeru da prevodi, recimo žure?

To se ne desava na svakom filmu,samo sam naleteo na jedan koji je zurio.Koristio sam Km Player dok nisam procitao u Sk da je ovaj extra i od tad ga koristim,ali izgleda da cu ga opet poceti koristiti.

P.S.

Pozz i tebi Darije

Nazad
Vrh Dno