Šta je novo?

God damn Winamp!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citiram korisnika: Corey
Koliko je to ****** pretrpano da nemam reči.
ti imaš nešto protiv mog dizajna !? :D
više ti se sviđa ono što je postovao markokikinda (post #94) ?
ako je i to mnogo možda ovo: http://www.jeffthejiff.com/stuff/foo.gif
mada se i ovo može u dobroj meri uprostiti :d

Citiram korisnika: Bokaco
Lepo, nema sta, pogotovo, odlican ti je track info. Nema sta nema!
Javi kad zavrsis sa doteravanjem i okaci slike.
track info je trebalo da menja properties i file info u pogledu pružanja informacija o pesmi, tako da se ne smaram previše sa istima.
što se izgleda tiče trenutno nemam vremena za to, ali ću ga u dogledno vreme još malo srediti ukoliko mi u međuvremenu ne dosadi.
za sada je sa funkcionalne strane ok.

Citiram korisnika: Bokaco
I,da, da li si cuo da plejlista foobara moze da bude transparentna sa nekim wallpaperom. Super izgleda, al nem blage kako da namestim.
znam da ceo fb2k može da bude u određenoj meri transarentan, ali nešto nisam viđao da bude proziran samo jedan panel.

Citiram korisnika: markokikinda
Ma kakva bre transparencija??!! Ljudi da li vi vidite da izgleda kao Win 3.x-like shell aplikacija...
Ne mogu da poverujem svojim ocima da ti (ili vi) uzimas/te za konkurenta Winampa stvar koja izgleda ovako...
Foobaer2000 ne moze ni da prismrdi Winampu...
naravno kod programa za puštanje muzike, najbitniji svakako izgled :(
sve ostalo su sitnice :D

Citiram korisnika: kUdtiHaEX
@Bokaco: ajde molim te sledeci put kada budes citirao, nemoj da citiras sa sve shotovima... Meni ne smeta (sem sto moram da skrolujem sve to za dzaba) ali ovde ima ljudi sa dialup-om kojima to smeta.

moja greška.
trebalo je da postujem thumb.

slika se učitava samo jedanput bez obzira na brzinu veze i to koliko puta je citirana ;)

Poslednja izmena:
@Kudtihaex
Naravno da moze. Foobar i nije fullscreen, nego uz razne dodatke i kolone moze da popuni i rezoluciju od 1600x1200 bez problema. Vidi slike mog foobara na prethodnoj strani. On je ~600x350. A moze da bude mali kao sto je billy.

@markokikinda
He, he...

@Darth zool
Da li to za transparenciju vazi za winXP i 9.3 verziju ili je sve jedno. Malo bih da eksperimentisem.
Da, kod programa za muziku najbiniji je izgled, kao i kod programa za pustanje filmova, zato i niko ne koristi MPC. Sem mene, i jos mnogih....

Jos da nam se prikljuci i Danijel00, koji koristi ova dva programa, pa da iznese koji argument.

Poslednja izmena:
@Bokaco
mislim da transparencija neće raditi na win98, mada možeš da pogledaš:
columns_ui-> main tab-> use transparency...

nego i meni je mpc mnogo ružan.
jel ima neki lepši plejer ? :D

hmmm...
evo zanimljivih mišljenja na temu foobar:
http://fileforum.betanews.com/review/1045605070/1/view

@Markokikinda.... Slusaj, kao prvo nauci da se ponasas na forumu, nemoj da kolege pomisle da su kikindjani toliko ______ kao ti, posto sam i ja iz Kikinde, a zna se kako ljudi vole da generalizuju stvari.
Znaci, svaki sledeci post koji budes hteo da napises, pola izbaci, a drugoj polovini daj lepsi smisao, bez psovanja u svakom postu.
Kao, ovi su retardirani, ono je ******, ja najbolje znam/umem.... Ostavi to za neki drugi forum. I ponasaj se malo kulturnije. Ako niko nema srca da ti kaze posto si nov kolac, evo ja cu, ja sa tim nemam problema. Prekini da spamujes, i u razgovoru se kolegama forumasima obracaj sa postovanjem, to je osnovni red i kultura. Niko ovde ne dolazi da bi ga pljuvali i vredjali. Uzmi u glavu.

Kao drugo, zasto si ti uopse otvorio ovu temu? Da pljujes po winampu i ostalim plejerima? Zasto? Da se raspravljas koji je bolji na tri strane [s'tim da ja meni prikaz od 50 postova po strani... sracunajte koliko je to normalnih, ja sam zaboravio, valjda 6 po 25?....] i cemu sve to?

Kao trece... Ne svidja ti se winamp? Ne svidja ti se foobar? Ne svidja ti se billy?
Nadji neki cetvrti koji ce zadovoljiti tvoje potrebe, a ako takav plejer jos nisu izmislili, savetujem ti iskreno da potrazis problem u sebi. Ili, druga, komplikovanija varijante ti je da ga sam napises.
Billy je recimo manje procesorski zahtevan u odnosu na winamp, koristio sam ga dok sam igrao MW... Pustis i ne mislis.

@Admini i modovi: Zakljucajte ovo prepucavanje, nigde nista pametno nije napisano, klasicna pljuvacina kao opera i ff, muka mi je kad god kliknem na new posts ova tema izadje, a nista pametno u njoj....

Markokikinda ponasaj se kao da si normalan, molim te. U svim ostalim slucajevima pocni da qliras ovu temu i forum.

markokikinda je napisao(la):
Ako si ti ista razumeo sta sam pisao, e e8es mi mater! :mad:
Ma kikindjani su najjaci likovi.
Seljaci, malogradjani. :S:
Sta je taj Billy??? Utisci...
Billy je GOOGLE!
Ali. ti si to vec znao, i nece ti se svideti. :wall:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Markokikinda ponasaj se kao da si normalan, molim te. U svim ostalim slucajevima pocni da qliras ovu temu i forum.
:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

P.S. @marko: Koliko ti imas godinica?

Poslednja izmena:
@ drTiristor @ Kudtihaex
Svaka cast, ja nisam imao snage da mu lepo objasnim da se ne ponasa kako treba na forumu.
Pozdrav

@markokikinda
Please, odrasti.

Jedan offtopic:
Moze li neko da mi kaze koji je Yahoo Widget u pitanju na slici koju je markokikinda okacio?
'Fala unapred...

@Shobe: ako mislis na ono gore sa lepim ikonicama koje su zoomed (al' sam objasnio) onda to moze da bude, recimo, RocketDock.

@tema
markokikinda: ova tema je propala najvise iz razloga sto si ti poceo da se ponasas kao da ti je 12 godina (a mozda i imas toliko). Dakle, na forumu kao i u celom civilizovanom svetu postoje neka pravila u komunikaciji. I ma koliko ti se nesto ne dopadalo, postoji normalan i pravilan nacin da to izrazis a takodje postoji i vrlo pogresan i ruzan nacin za to. E pa, u ovom slucaju, ti si koristio vrlo ruzan nacin a i recnik, cime smo te mi automatski rangirali kao degenerika. Doduse i tvoji ostali postovi i teme na ovom forumu pokazuju da o pravilnoj komunikaciji ne znas ama bas nista.

Stoga, sledeci put kada ti padne na pamet da nesto postujes, prvo tri puta uzdahni, dobro razmisli sta ces da kazes i onda to napisi a nakon toga i procitaj. Time ces izbeci ovakve situacije a takodje cemo mi izbeci da u jednoj korisnoj temi tebi ukazujemo kako se pravilno ponasa na forumu. Svi sretni i zadovoljni.

My 2 cents.

P.S. To generalno vazi za sve one koji ne umeju da se pravilno ponasaju i od ovog foruma prave kupleraj.

Poslednja izmena:
@kUdtiHaEX, markokikinda: 'Fala!

@Shove Aha RocketDock i Royale thema (MCE 2005)

@kUdtiHaEX Sta ono rece? :) Nisam te cuo...

Evo da ti objasnim drugim recima: ukoliko nastavis da samras, bices najverovatnije banovan :) Pa se ti onda i dalje pravi pametan i budi bezobrazan :wall:

E sad je dosta :mad:

@markokikinda:
obrati malo paznju na svoje ponasanje i kolicinu spama jer ovo nije chat :smash:

Dodatak modu: za ovakvo ponasanje i recnik je ovo poslednja opomena. Sledeci put kada se primeti nesto slicno sledi perm ban.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno