darth zool
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.12.2004
- Poena
- 319
ti imaš nešto protiv mog dizajna !?Citiram korisnika: Corey
Koliko je to ****** pretrpano da nemam reči.
više ti se sviđa ono što je postovao markokikinda (post #94) ?
ako je i to mnogo možda ovo: http://www.jeffthejiff.com/stuff/foo.gif
mada se i ovo može u dobroj meri uprostiti :d
track info je trebalo da menja properties i file info u pogledu pružanja informacija o pesmi, tako da se ne smaram previše sa istima.Citiram korisnika: Bokaco
Lepo, nema sta, pogotovo, odlican ti je track info. Nema sta nema!
Javi kad zavrsis sa doteravanjem i okaci slike.
što se izgleda tiče trenutno nemam vremena za to, ali ću ga u dogledno vreme još malo srediti ukoliko mi u međuvremenu ne dosadi.
za sada je sa funkcionalne strane ok.
znam da ceo fb2k može da bude u određenoj meri transarentan, ali nešto nisam viđao da bude proziran samo jedan panel.Citiram korisnika: Bokaco
I,da, da li si cuo da plejlista foobara moze da bude transparentna sa nekim wallpaperom. Super izgleda, al nem blage kako da namestim.
Citiram korisnika: markokikinda
Ma kakva bre transparencija??!! Ljudi da li vi vidite da izgleda kao Win 3.x-like shell aplikacija...
Citiram korisnika: markokikinda
Ne mogu da poverujem svojim ocima da ti (ili vi) uzimas/te za konkurenta Winampa stvar koja izgleda ovako...
naravno kod programa za puštanje muzike, najbitniji svakako izgledCitiram korisnika: markokikinda
Foobaer2000 ne moze ni da prismrdi Winampu...
sve ostalo su sitnice
Citiram korisnika: kUdtiHaEX
@Bokaco: ajde molim te sledeci put kada budes citirao, nemoj da citiras sa sve shotovima... Meni ne smeta (sem sto moram da skrolujem sve to za dzaba) ali ovde ima ljudi sa dialup-om kojima to smeta.
moja greška.
trebalo je da postujem thumb.
slika se učitava samo jedanput bez obzira na brzinu veze i to koliko puta je citirana
Poslednja izmena: