Šta je novo?

God damn Winamp!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

markokikinda

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2006
Poena
319
Ne mogu vise da izdrzim.... moram da vas pitam jel neko zna sta se desava sa ovim prokletim Winamp-om (5.24) Zapucava ko l00d!!! Neam pojma koji mu je ali kad kliknem na pesmu iz Explorera on se zapuca ko mutav, nece da premotava pesmu, koci i na Classic i na Modern skinu ....

U r@cQ bre sta se desava sa ovom novom verzijom? Cuo sam od jos ljudi isto pa da vas pitam jel se i vama desava..

Posle svega ipak bolje da se vratimo na Winblows Media Blayer pa da se zapucavamo ko ljudi a ne ko zivotinje....

Poslednja izmena:
Zlatno pravilo: Vrati se na prethodnu verziju dok ne izadje sledeca ;)

:)
Vrati se na ispravnu verziju - bar kod WA to nije problem

a glavni razlog za redovan winamp apdejt je šta? Bolji zvuk mp3-ki? :D

A ne znam ni ja .... Furao sam download Winamp-a cim izadje nova verzija ali me je 5.24 definitivno razladio sto se toga tice... U glavnom su od 2.90 popravili neki security critical bug i to je jedini critical fix (tako i sami kazu)...

Vidis to je vrlo cudno, mnogo ljudi se zali da im 5.24 pravi probleme. ja sam odradio update iz ne znam kog razloga i radi skroz ok...

Pa razlika izmedju FULL-a i LITE-a je samo sto FULL ima dodatne opcije, ajde da uzmemo u obzir da to baguje, u sta sumnjam, uglavnom zabaguje sam winamp a ne neki plugin ili sl. A smaraju za update stalno sa tim critical security fix i sl. Zbog toga ljudi skidaju novije verzije. Meni se ponekad desi da zablokira kad menjam id tagove.

Meni radi sve kako treba,možda zato što je Pro ver. u pitanju.

Ubedljivo najbolji winamp je verzija 2.6~, trenutno ucitava pesme i njihovo trajanje, a ne kao ovi sada, treba im po pola sata...
Kao sto je rekao andjelkoyu, tesko da bilo koja mp3 stvar bolje zvuci na novom winampu;)

MadMan je napisao(la):
Ubedljivo najbolji winamp je verzija 2.6~, trenutno ucitava pesme i njihovo trajanje, a ne kao ovi sada, treba im po pola sata...
Kao sto je rekao andjelkoyu, tesko da bilo koja mp3 stvar bolje zvuci na novom winampu;)
hm... i winamp 5 lite ucitava pesme gotovo trenutno, a uz to ima podrsku za aac plus (ja to vrlo cesto koristim kad slusam Net radio sa npr. www.sky.fm - 24k aac plus zvuci otprilike kao 112k mp3, ponekad i kao 128k!)

@markokikinda
ako nisi stvorio naviku da koristiš baš mnogo džidža-bidža iz winampa, možeš da probaš foobar2000
nije tako fancy kao winamp ali je zato maksimalno funkcionalan - uprkos tomešto ima more nekakvih opcija

MadMan je napisao(la):
Sreća pa je Winamp 2.6 toliko svež pa podržava id3v2 tagove i slične "novotarije"...
Dajte ljudi šta vam je, uzmite 5.x lite, radi ISTO ko 2.x plus je noviji, ima u onim changelogovima i ponešto korisno...

markokikinda je napisao(la):
A sta je sa ostalim formatima u Lite Verziji (pluginovi?).... wma...
skines te potrebne kodeke ili sa Winampovog sajta ili sa mog "download place" ;) (koji mi se inace nalazi u potpisu, ali mi je neko uklonio i potpis i avatar)
http://zoni011.googlepages.com/

pa sto se tice baga lepo reinstaliraj winamp i 90% sam siguran da cje ti raditi kako treba.
ne znam meni winamp 5.xx nikad ni pravio problem(do duse uvek sam koristio Pro verzije ali mislim da kad su bagovi u pitanju to i nema razlike)
p.s. mnogo mi se svidja sto mogu da slusam radio ,gledam serije i filmove preko winampa...super je

Poslednja izmena:
Ja koristim 5.2 lite bez ikakvih problema, ne vidim razlog za update, video sam na Winamp forumu puno žalbi na novije verzije.

Što se tiče dekodera kojih nema u lite, važi ono što kaže ZoNi, meni Winamp lite ima podršku i za formate kojih nema ni u full verziji.

Cekaj cuo sam za to ali sta je to ustvari?

[edit] Player je! Eureka! [/edit]

[edit2] Ne svidja mi se... [/edit2]
@markokikinda
onako čisto informativno, šta ti se sve ne sviđa kod foobara ?

Hmm meni se u verzijama 5 dešava da mi procesor drže na 100% load-a :(

Meni sooper radi, nikada mi se nije bagovao, osim kada sa ga ja ubagovao :D Ako vam se ne svidja predjite na foobar ;)

markokikinda je napisao(la):
Ne svidja mi se sto nije fancy! :) :) Nacikao sam na skinove od Winampa pa ne mogu da menjm a foobar izgleda kao da je za 3.11...
što jes, jes...
i ja se šetam malo-tamo malo-vamo :D

MadMan je napisao(la):
Hm, mislim da se andjelkoyu malo šalio. Naravno da treba instalirati novije verzije programa. Ne zbog boljeg zvuka (kao što se našalio andjelkoyu), nego zato što svaka nova verzija ispravlja bagove prethodne verzije.

@markokikinda: Moj savet je da reinstaliraš Winamp. Naravno sa brisanjem svih ostataka u registry bazi, ako ih ima.

I meni Winamp 5.24 pravi probleme tj. samo uspem da ga instaliram i to je to, dalje nista (javi neku gvresku i iskljuci se) napominjem da koristim Win XP x64.
Verzija 5.21 radi bez problema. Jel ima neko ideju sta moze da bude

Darth Zool je napisao(la):
@markokikinda
ako nisi stvorio naviku da koristiš baš mnogo džidža-bidža iz winampa, možeš da probaš foobar2000
nije tako fancy kao winamp ali je zato maksimalno funkcionalan - uprkos tomešto ima more nekakvih opcija

Nikad gori program za pustanje muzike nisam u zivotu video :) Jel to neki minimalizam u modi? :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno