Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

ovo... ja čak ni menjanje stanica ne volim kad vozim malo brze, izleti neko ima samo fleka da ostane od njega. gledam samo na put uvek.

elem, ovaj r105bk sutra ili prekosutra treba da stigne. lepe vesti. molim boga da ubodem dva ispravna, pa ćete dobiti i neki kraći opis.

hahahahahah, reko ja u onoj temi luuud covek.. :D :D :D zez

e stvarno sam počeo da se štrecam. od jedno 5-6 uređaja čijoj sam kupovini prisustvovao u poslednjih mesec dana sve je prvo stiglo neispravno pa menjano... uključujući i gs3, top model dakle (da ne bude: kupuje samo kineze pa se žali što je neispravno). sva streća pa je komp koji sam sastavio devojci ispao ispravan iz prve, sve komponente rade :D

na kraju je došlo do priče kako meni namerno uvaljuju neispravno :/

***, tak'a ti karma... bar si odjednom ubio dva komada, a ne k'o ja, pre dve godine kupim Blueberry Netcat MO-3 (tek se pojavio, ime im se zatrlo), normalno pokvaren, zameinim drugim, takođe neispravnim, tek treći je bio kao nešto ispravan. A firma od kojih sam kupovao posle toga povukla BB iz prodaje, poj'o ćar vajdu.

a taj što ti je došao ispravan, jel ostao ispravan ili je nastavio da zeza? pošto ja imam teoriju o tome da ako uređaj u startu bude ispravan teško se posle to kvari. samo je poenta u tome da se ubode ispravan...

Upravo su mi na porudzbinu odgovorili sledecom porukom:
"Poštovani,
Obaveštavam Vas da nemamo na stanju traženi proizvod, nema ga ni kod naših dobavljača.
Mogu pogledati neku alternativu za Vas ili da Vi poručite neki drugi model koji bi odgovarao Vašim potrebama."

Edit: Upravo su mi odgovorili i izvinjavaju se na gresci. Navodno ce sutra biti na stanju :)

Poslednja izmena:
ma treba da stigne ovih dana. čim stigne, idem da ga ispipam i ako nije kvaliteta hemijske olovke uzimam. izgleda da neću da uzmem 2, devojka neće, oće note 10.1 da može da piše... /sigh

a taj što ti je došao ispravan, jel ostao ispravan ili je nastavio da zeza? pošto ja imam teoriju o tome da ako uređaj u startu bude ispravan teško se posle to kvari. samo je poenta u tome da se ubode ispravan...

Pa, HW je bio ispravan, al je zakucavao, lagovao, stucao, seckao, daleko mu lepa kuca...

hmpf... a8 1.2 nije nešto jak, ali nije baš ni da treba da štuca, secka, laguje... :/ nije neki kvalitet realno... videćemo kako će se pokazati poljak, ljudi u onoj temi o onom gps tabletu su zadovoljni prilično. ne vidim razlog da skuplji model u*eru...

Sve je to relativno...ja recimo imam Bluepanther navigaciju koji je sinergija Mađara i Kineza i radi besprekorno!Nikad ni jedan jedini kiks...dok recimo BB je bio ok prvih par sati a posle očaj živi!SmartTab je bio ok ali imao je dečije bolesti itd...tako da mislim da ukoliko je HW ok i ispravan sa ispeglanim i primenjivim SW jeftin uređaj može besprekorno da radi...moožda čak i bolje nego brand name stvari.

...Recimo pored tableta koji nosim na put imam najjednostavniju navigaciju koju radije uključim nego tablet...prosto manja je,ne zauzima toliko vidnog polja,tokom noći ima manju refleksiju i lakše je voziti.
Za korišćenje android uređaja u mraku koliko god da smanjiš osvetljenje ekrana, uvek bode oči. Zato obavezno neka app tipa screen filter (Google play) za još jače zatamnjenje.

uzeo sam tab. interesantno je kvalitetno uradjen, i sva oprema koja dolazi uz njega deluje kvalitetno. kablovi nisu oni najgori, otg kabl je lep. tastaturica je super, ne ugiba se dok kucas i tablet lepo i stabilno stoji na njoj. nisam ga jos ukljucio jer je stigao apsolutno prazan izgleda, sad cu da ga metnem na punjac da vidim da li je sve ok ovako, iskreno se nadam da jeste, da ubodem i ja jendnom ispravan uredjaj...

uzeo sam tab. interesantno je kvalitetno uradjen, i sva oprema koja dolazi uz njega deluje kvalitetno. kablovi nisu oni najgori, otg kabl je lep. tastaturica je super, ne ugiba se dok kucas i tablet lepo i stabilno stoji na njoj. nisam ga jos ukljucio jer je stigao apsolutno prazan izgleda, sad cu da ga metnem na punjac da vidim da li je sve ok ovako, iskreno se nadam da jeste, da ubodem i ja jendnom ispravan uredjaj...

ocekujem vise komada fotografija ovde posto si prvi.. :D A ja i dalje ne nadjoh caletu tablet, uplasi me ti sa ployerom tako da se samokazni i postavi slike.. :D

I naravno pored slika baci neki video :)

heheheh podržavam!!!

Evo i ja ću moj kad stigne...da uporedimo cenu-kvalitet-upotrebljivost :D

ovako, povezao sam ga na punjac, i on se sam upalio. zacudilo me je sto je prijavio da je baterija 97% puna a u prodavnici nisam mogao da ga upalim. koristio sam ga kratko, slikao sam par fotografija, ali ce mi trebati vecnost da ih uploadujem, sacekajte malo...

ovako, povezao sam ga na punjac, i on se sam upalio. zacudilo me je sto je prijavio da je baterija 97% puna a u prodavnici nisam mogao da ga upalim. koristio sam ga kratko, slikao sam par fotografija, ali ce mi trebati vecnost da ih uploadujem, sacekajte malo...

Da ne napominjem i tast i sve kako izgleda u kompletu.. :D

Poslednja izmena:
naravno, odlicno :)

evo ovako, da napisem koji red o tabletu dok se slike uploaduju. ugasio sam ga i upalio da vidim da li sto nije hteo da se upali onda kada sam pokusao u radnji da ga upalim, i sve je ok, ne znam sta je bilo tad, uglavnom videcemo sta ce biti u buducnosti.

dakle sam kvalitet izrade je zavidan za ovu cenu, tu je negde sa onim najskupljim prestigiom, s tim sto je ovaj pozadi aluminimunimumski. odziv ekrana jako dobar i to mu jos nisam skinuo onu fabricku foliju. ekran je super, ips ko ips. ne treperi na sivoj pozadini. tastatura je jako lepa i jako lepo radi, za kuckanje je milina. jako lepo se sklapa tablet u nju, i jako lepo lezi na njoj, nigde nema nepravilnosti sve je po jusu. tablet je brz, ko i svaki drugi rk3066, msm ono klasika. videcu kako ce biti kad mu bacim neku malo jacu igru. jako mi se svidja sto su microsd, microusb i hdmi zasticeni iza poklopca, jer im se redje pristupa, a punjac i sluske su van poklopca jer se to cesce koristi... mnogo lepo uradili. plastika je sasvim ok, e jedino sto mislim da nema gorilla glass.

gc1.jpg

gc2.jpg

gc3.jpg

gc4.jpg

gc5.jpg

gc6.jpg

pitajte sve sto vas zanima :)

Poslednja izmena:
Znaci WOW... :zgran::zgran::zgran::zgran::zgran::zgran:cheers:shock::shock::shock:

Stvarno sam odusevljen, nisam se nadao ovako necemu od njih... Nek je sa srecom!!! Samo kolika je debljina? Znam da mrzis to pitanje , al ae..

ma zezam se bre :)

sta znam, oko 1cm je malo vise mozda, kao onaj ployer. cini mi se da je note 10.1 tanji malo, tako deluje... ima debljina na goclever sajtu mislim. inace odusevilo me je kako lepo naleze tab na tastaturu kad se stavi. znaci onaj djavo sto iskace iz tastature, onaj drzac, u mikrometar lepo naleze na njega.

ma zezam se bre :)

sta znam, oko 1cm je malo vise mozda, kao onaj ployer. cini mi se da je note 10.1 tanji malo, tako deluje... ima debljina na goclever sajtu mislim. inace odusevilo me je kako lepo naleze tab na tastaturu kad se stavi. znaci onaj djavo sto iskace iz tastature, onaj drzac, u mikrometar lepo naleze na njega.

Naravno da nisam mislio stvarno da je 3, nego sam ukapirao da si omasio 1, da si hteo da napises da je 13mm.. To je vec poprilicno..

Ovo izgleda baš dobro, kolko si ga platio, ako nije tajna, mislim znam da je oko 220€ ali me zanima kolko je to u dinarima.
Nadam se da ga upravo maltretiraš sa nekim softverom i da ćeš nam preneti utiske.

tacno je 25k dinara.

ne mogu da ga maltretiram iako ocu, jer sam naisao na prvi problem, koji nije do taba, nego do mene jer ne znam kako da namestim da default storage bude externa sd kartica od 32gb koju sam upravo ubacio, a ne interna od 8gb. kad to provalim onda cu da krenem da ga punim kojecime :D

prenosim utiske

Šta tačno misliš pod defaultna particija?
Da koristiš karticu umesto interne memorije? Mislim da ro nece da može.
Eventualno stavi da torrent i fotke direktno pakuje na micro sd.

Da li mislis na to sto je napisao milko ili mislis na to da ti app idu na SD karticu? Ako je ovo sto sam ja sad reko, treba ti onaj program i rootovan tablet..

ppzero - Pozdrav zemljace! :)

Nazad
Vrh Dno