Posto vidim da nema otvorene teme vezane za ovaj tablet, ajde da je postavim

Ne treba ga mesati sa modelom QUANTUM 785 koji izgleda isto i prodaje se za 8000, 9000 din i koji je dual core.
Display: 7.85" IPS LCD 4:3, 1024x768 pixels, capacitive 5-point touch screen
CPU: Allwiner A31s 1GHz (QuadCore Cortex A7)
GPU: PowerVR SGX544MP2 (8 core),
RAM: 1GB DDR3 Internal memory: 8GB MLC NAND flash
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4GHz / Bluetooth V4.0 /
G-sensor: 3-axis accelerometer (360° rotation)
Card reader: microSD HC up to 32GB
Ports: microUSB OTG, 3,5mm headphone jack, microHDMI
Charge by USB 5V 2A
Camera: front 0,3Mpix / back 2Mpix
Battery: 3800mAh
Dimensions: 134*200*7.15mm
Accessories: USB cable, home charger, OTG cable
Multimedia players (music, video, gallery, ebook), calculator, notepad
GOCLEVER games, office pack, social networking services, browser, email client
file manager
Garancija: 2 godine
Ne znam kako se postavlja neki link sa youtubea, ali i ne bi ni imalo neke svrhe s obzirom da su svi review-i na poljskom (ovo je inace njihov tablet, ko sto je nas Tesla
), rumunskom i ostalim istocno evropskim jezicima.
Kad smo vec kod Tesle, zbog njega sam i odlucio da kupim uopste tablet i da mora biti od 8" i sa odnosom 4:3. Posto doticnog nije bilo nigde posle prvog talasa, imao sam vremena da se dobro raspitam o ostatku ponude. Ovo je naravno rebrandiran kineski tablet (kopija ipad minija kao i 90% njihovih tableta). Ali ono sto je bitno je da je ovo stvarno DOBRA kopija.
Zasto kazem dobra? Na ovom cipsetu ima jos dosta 8" tableta kod nas u ponudi: Texet, Vivax, jos nekih manje poznatih. Svi su naravno slicni, osim razlike u 100mAh baterije sa aluminijumskim poklopcem pozadi, ali karakteristike su iste. Izrada nije kao kod Ipad minija ali je stvarno dobra. Ono sto me je posle mesec dana cekanja Tesle i citanja raznih review-a i poredjenja jeftinijih kineskih kopija prelomilo je sto je ovo jedini tablet u ovoj cenovnoj kategoriji koji je izbacio update na 4.4.2 kitkat kad je i najavio. Ni jedan drugi tablet ga jos nema u ovoj cenovnoj klasi, a verovatno ga nece ni dobiti jer im je osnovna delatnost proizvodnja frizidera, miksera itd... GOCLEVER jos radi telefone, dvr, navigacije. i pokusava da se probije na trzistu.
Od kad sam ga kupio pre skoro mesec dana kompjuter bukvalno nisam upalio (evo i ovo cukam na njemu
)
Za pocetak toliko od mene ali cu veceras objasniti malo dobre i lose strane i uporediti ovaj cipset sa intel/rokchip/mediatek cipsetima i drugim 8" tabletima u nas.
Mozda ce nekom biti od pomoci pri kupovini

Ne treba ga mesati sa modelom QUANTUM 785 koji izgleda isto i prodaje se za 8000, 9000 din i koji je dual core.
Display: 7.85" IPS LCD 4:3, 1024x768 pixels, capacitive 5-point touch screen
CPU: Allwiner A31s 1GHz (QuadCore Cortex A7)
GPU: PowerVR SGX544MP2 (8 core),
RAM: 1GB DDR3 Internal memory: 8GB MLC NAND flash
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4GHz / Bluetooth V4.0 /
G-sensor: 3-axis accelerometer (360° rotation)
Card reader: microSD HC up to 32GB
Ports: microUSB OTG, 3,5mm headphone jack, microHDMI
Charge by USB 5V 2A
Camera: front 0,3Mpix / back 2Mpix
Battery: 3800mAh
Dimensions: 134*200*7.15mm
Accessories: USB cable, home charger, OTG cable
Multimedia players (music, video, gallery, ebook), calculator, notepad
GOCLEVER games, office pack, social networking services, browser, email client
file manager
Garancija: 2 godine
Ne znam kako se postavlja neki link sa youtubea, ali i ne bi ni imalo neke svrhe s obzirom da su svi review-i na poljskom (ovo je inace njihov tablet, ko sto je nas Tesla
Kad smo vec kod Tesle, zbog njega sam i odlucio da kupim uopste tablet i da mora biti od 8" i sa odnosom 4:3. Posto doticnog nije bilo nigde posle prvog talasa, imao sam vremena da se dobro raspitam o ostatku ponude. Ovo je naravno rebrandiran kineski tablet (kopija ipad minija kao i 90% njihovih tableta). Ali ono sto je bitno je da je ovo stvarno DOBRA kopija.
Zasto kazem dobra? Na ovom cipsetu ima jos dosta 8" tableta kod nas u ponudi: Texet, Vivax, jos nekih manje poznatih. Svi su naravno slicni, osim razlike u 100mAh baterije sa aluminijumskim poklopcem pozadi, ali karakteristike su iste. Izrada nije kao kod Ipad minija ali je stvarno dobra. Ono sto me je posle mesec dana cekanja Tesle i citanja raznih review-a i poredjenja jeftinijih kineskih kopija prelomilo je sto je ovo jedini tablet u ovoj cenovnoj kategoriji koji je izbacio update na 4.4.2 kitkat kad je i najavio. Ni jedan drugi tablet ga jos nema u ovoj cenovnoj klasi, a verovatno ga nece ni dobiti jer im je osnovna delatnost proizvodnja frizidera, miksera itd... GOCLEVER jos radi telefone, dvr, navigacije. i pokusava da se probije na trzistu.
Od kad sam ga kupio pre skoro mesec dana kompjuter bukvalno nisam upalio (evo i ovo cukam na njemu
Za pocetak toliko od mene ali cu veceras objasniti malo dobre i lose strane i uporediti ovaj cipset sa intel/rokchip/mediatek cipsetima i drugim 8" tabletima u nas.
Mozda ce nekom biti od pomoci pri kupovini
Poslednja izmena: