- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 680
jel nema pirata zbog neke nagrade za svedoke (kao za vhs), il' je zastita stvarno jaka?
ps. majke mi nije za mene!
ps. majke mi nije za mene!
Bahati [SiD] je napisao(la):jel nema pirata zbog neke nagrade za svedoke (kao za vhs), il' je zastita stvarno jaka?
ps. majke mi nije za mene!![]()
ivanhoe je napisao(la):Nisam baš siguran koliko je pametno svedočiti, ko zna šta te čeka kad izađeš iz sudnice...
byMaX je napisao(la):Sto, ja sam odneo jos onda onaj LOTR na DiVx-u, tuzio strani sajt, i sada otplacuju nekih pola miliona dolara, a ja dobijam moju nagradu... vec sam kupio Pezoa 307...![]()
![]()
![]()
Bahati [SiD] je napisao(la):F U buttsniffers!
cisto hocu da vidim dal' je za odsustvo pirata odgovorna "izraelska, kraljevska" (Midbar CDS) zastita, il' su se prodavci ukakili zbog ponudjene nagrade za svedoke (ako je ima).![]()
Anubis je napisao(la):Ja bi gledao pod haubu da asm na tvom mestuboom
ovde u jednom momentu kaze: "...sama sam sebi dovoljna...". znate ono, ruzna sam, niko me nece, al' cu da od mega-dive gice trzan da naucim kako da se snadjem sama i pokazacu im svima da sam cool. trebalo bi deliti vaucere za psihijatra uz disk...Amon_Ra je napisao(la):"Studirala sam nevolje"
Donela meni sestra taj CD da pogledam. Sat vremena kasnije tražio sam na netu prostor da hostujem mptrojke za DLBahati [SiD] je napisao(la):jel nema pirata zbog neke nagrade za svedoke (kao za vhs), il' je zastita stvarno jaka?
Marko37 je napisao(la):Donela meni sestra taj CD da pogledam. Sat vremena kasnije tražio sam na netu prostor da hostujem mptrojke za DLNe toliko što volim Gocu (pu pu daleko bilo), ve? što me nervira kada se neko folira sa takvim glupostima...
Toliko od "zaštite"
PS Ajde, ko ?e na meni da pokupi nagradu?![]()
Miroslav je napisao(la):ej al' se svi loze ovde, kao, uzeli od sestre disk![]()
da, kako da ne
trebalo bi otvoriti jedan forum za ljubitelje goce zantr
Bahati [SiD] je napisao(la):e dok se vi zaj... moja svastika (riblja sestra) je vec kupila disk. sa zadovoljstvom konstatujem da je goca pukla lovu za dzabe!
![]()
Ajde reci ako nije tajna kako si izgrebovao? Ortak ima disk i kaze mi da ne moze sa AG.Marko37 je napisao(la):Donela meni sestra taj CD da pogledam. Sat vremena kasnije tražio sam na netu prostor da hostujem mptrojke za DLNe toliko što volim Gocu (pu pu daleko bilo), ve? što me nervira kada se neko folira sa takvim glupostima...
Toliko od "zaštite"
PS Ajde, ko ?e na meni da pokupi nagradu?![]()
moras da imas pravi drajv, ja softverski nisam uspeo... grebov'o sam sa dvd-a.Grobar je napisao(la):Ajde reci ako nije tajna kako si izgrebovao? Ortak ima disk i kaze mi da ne moze sa AG.
Grobar je napisao(la):Ajde reci ako nije tajna kako si izgrebovao? Ortak ima disk i kaze mi da ne moze sa AG.
Brutalan Zlica je napisao(la):Ona je isla u moju gimnaziju (10.) i jednom prilikom je kao "ugledni" bicsi djak davala izjavu za skolske novine. Intervju pocinje sa "Danas klinci sve cesce i brze kapiraju neke stvari. Recimo danas se u gimnaziju dolazi sa izgubljenom nevinoscu a ja se jos secam kad smo se sve devojke iz odeljenja okupile oko devojke koja je 1. izgubila nevinost da cujemo utiske i sve sto ima da kaze. Ta devojka sam naravno bila ja !"
Welcome to the Jungle,
We got fun'n'games...
ako ti je ukljucen autorun trebalo bi da se pokrene neki midbar player... pogledaj disk iz explorera trebalo bi da ima player.exezilet je napisao(la):Pa kako mi koji imamo PC da slushamo disak)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari