Šta je novo?

goca trzan copy protection?

Bahati [SiD]

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
680
jel nema pirata zbog neke nagrade za svedoke (kao za vhs), il' je zastita stvarno jaka?

ps. majke mi nije za mene! :D

Bahati [SiD] je napisao(la):
jel nema pirata zbog neke nagrade za svedoke (kao za vhs), il' je zastita stvarno jaka?

ps. majke mi nije za mene! :D

Nema izvlachenja sada :D ajd ako uspes da "krekujes" zastitu javi ;)

E bahati na sta si spao... izgleda da ti monitori koje testiras ipak zrace poprilicno :cool:

Tako ti je to - kad forsiras Flat, onda i zavrsis na flat :D

F U buttsniffers! :D
cisto hocu da vidim dal' je za odsustvo pirata odgovorna "izraelska, kraljevska" (Midbar CDS) zastita, il' su se prodavci ukakili zbog ponudjene nagrade za svedoke (ako je ima). ;)

Nisam baš siguran koliko je pametno svedočiti, ko zna šta te čeka kad izađeš iz sudnice...

ivanhoe je napisao(la):
Nisam baš siguran koliko je pametno svedočiti, ko zna šta te čeka kad izađeš iz sudnice...

Sto, ja sam odneo jos onda onaj LOTR na DiVx-u, tuzio strani sajt, i sada otplacuju nekih pola miliona dolara, a ja dobijam moju nagradu... vec sam kupio Pezoa 307... :) :) :D

byMaX je napisao(la):
Sto, ja sam odneo jos onda onaj LOTR na DiVx-u, tuzio strani sajt, i sada otplacuju nekih pola miliona dolara, a ja dobijam moju nagradu... vec sam kupio Pezoa 307... :) :) :D

Ja bi gledao pod haubu da asm na tvom mestu :D boom

F U buttsniffers! :D
cisto hocu da vidim dal' je za odsustvo pirata odgovorna "izraelska, kraljevska" (Midbar CDS) zastita, il' su se prodavci ukakili zbog ponudjene nagrade za svedoke (ako je ima). ;)

Pre će biti da ej ovo prvo. Priča sa nagradama za svedoke je smehotresna. :D
Kad je reč o zaštitama, svojevremeno je najbolju zaštitu imala Ceca. Gde se pojavi njen piratski disk, sa malom vremenskom distancom pojavljivale su se baje koje lome tezgu ;)

Anubis je napisao(la):
Ja bi gledao pod haubu da asm na tvom mestu :D boom

Samo da ne bude naslov u novinama: "Max - prvi Srbin u svemiru" :D

Ja sam cuo da su ima piratskih cd-ove te omalene kvazi Sprske zvezdice.

Inace secam se kako sam ostao u cudu kada sam prvi put cuo deo njene pesme u kome peva: "Studirala sam nevolje..." ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj studirala je nevolje!!!!! I to narodne mase slusaju i seku vene... pu gadovi!

e dok se vi zaj... moja svastika (riblja sestra :D) je vec kupila disk. sa zadovoljstvom konstatujem da je goca pukla lovu za dzabe! :D

Amon_Ra je napisao(la):
"Studirala sam nevolje"
ovde u jednom momentu kaze: "...sama sam sebi dovoljna...". znate ono, ruzna sam, niko me nece, al' cu da od mega-dive gice trzan da naucim kako da se snadjem sama i pokazacu im svima da sam cool. trebalo bi deliti vaucere za psihijatra uz disk...

Donela meni sestra taj CD da pogledam. Sat vremena kasnije tražio sam na netu prostor da hostujem mptrojke za DL :) Ne toliko što volim Gocu (pu pu daleko bilo), ve? što me nervira kada se neko folira sa takvim glupostima...
Toliko od "zaštite" :)

PS Ajde, ko ?e na meni da pokupi nagradu? :)

Re: Re: goca trzan copy protection?

Marko37 je napisao(la):
Donela meni sestra taj CD da pogledam. Sat vremena kasnije tražio sam na netu prostor da hostujem mptrojke za DL :) Ne toliko što volim Gocu (pu pu daleko bilo), ve? što me nervira kada se neko folira sa takvim glupostima...

Xi xi xi:) al cu da uzmem pareee:))

ej al' se svi loze ovde, kao, uzeli od sestre disk :D :D da, kako da ne ;) trebalo bi otvoriti jedan forum za ljubitelje goce zantr

Miroslav je napisao(la):
ej al' se svi loze ovde, kao, uzeli od sestre disk :D :D da, kako da ne ;) trebalo bi otvoriti jedan forum za ljubitelje goce zantr

Da, a potom ih smestiti u odgovarajucu ustanovu i brutalno ih zlostavljati ctp; boom

Ne treba ih zlostavljati - njihovo medjusobno drustvo (pristustvo) ce im biti najveca kazna :D

Gocin prvi album jos i nije bio tako los... ali one konobarice kasnije i ovo sad... boze sacuvaj. Jos mi je bila simpa kada je bila u Tap-u, a ovo sada....

Ona je isla u moju gimnaziju (10.) i jednom prilikom je kao "ugledni" bicsi djak davala izjavu za skolske novine. Intervju pocinje sa "Danas klinci sve cesce i brze kapiraju neke stvari. Recimo danas se u gimnaziju dolazi sa izgubljenom nevinoscu a ja se jos secam kad smo se sve devojke iz odeljenja okupile oko devojke koja je 1. izgubila nevinost da cujemo utiske i sve sto ima da kaze. Ta devojka sam naravno bila ja !" :p

Welcome to the Jungle,
We got fun'n'games...

Re: Re: goca trzan copy protection?

Marko37 je napisao(la):

Ajde reci ako nije tajna kako si izgrebovao? Ortak ima disk i kaze mi da ne moze sa AG.

Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Grobar je napisao(la):
Ajde reci ako nije tajna kako si izgrebovao? Ortak ima disk i kaze mi da ne moze sa AG.
moras da imas pravi drajv, ja softverski nisam uspeo... grebov'o sam sa dvd-a. :D

Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Grobar je napisao(la):

Mozda je to ona fora sa flomasterom. Oivicis cd crnim flomasterom i zastita skinuta :)

Brutalan Zlica je napisao(la):
Ona je isla u moju gimnaziju (10.) i jednom prilikom je kao "ugledni" bicsi djak davala izjavu za skolske novine. Intervju pocinje sa "Danas klinci sve cesce i brze kapiraju neke stvari. Recimo danas se u gimnaziju dolazi sa izgubljenom nevinoscu a ja se jos secam kad smo se sve devojke iz odeljenja okupile oko devojke koja je 1. izgubila nevinost da cujemo utiske i sve sto ima da kaze. Ta devojka sam naravno bila ja !" :p

Welcome to the Jungle,
We got fun'n'games...

Zato što je tako iskusna, sada je medu prvim devojcicama na našoj estradi koje upražnjavaju zaštitu :p

...ima 14 pesama (55 min.), morao sam tri da eliminisem kako bi mi stalo na jednu stranu audio kasete... (45 min.) ccc
Pozdrav za Gocu, nista licno

Ja sam danas naishao na Audio CD koji ne moze da se pusti na PC-u ili na MAC-u ali zato radi na klasichnim cd playerima..
Smorio sam se i patio sam se ali nisam uspeo nishta da ochitam sa njega..jednostavno kao ni da nisam ubacio CD..
Kakva je ovo bezobrazna zashtita.. Pa kako mi koji imamo PC da slushamo disak:))

Tol'ko truda oko zaštite Gocinog CD-a, a šatro niko to ne sluša. :D

zilet je napisao(la):
Pa kako mi koji imamo PC da slushamo disak:))
ako ti je ukljucen autorun trebalo bi da se pokrene neki midbar player... pogledaj disk iz explorera trebalo bi da ima player.exe

Nazad
Vrh Dno