Šta je novo?

goca trzan copy protection?

Re: Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Marko37 je napisao(la):
Eeee, pravi lj4X0r1 ne otkrivaju svoje tajne... :)
:( Ajd bar reci da li može sa običnim CD-ROM-ovima ili treba neki spec. program. Ili ti uopšte nisi izgrebovao???

ako smo se svi slozili da je goca shit onda sto se svi trude da je "skinu" ????? ;)

Juce sam u Zmaj Jovinoj (NS) na tezgama video pirat za 120din. :) Ne znam da li je kvalitet ok ali ljudi kupuju

Re: Re: Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Grobar je napisao(la):
Ajd bar reci da li može sa običnim CD-ROM-ovima ili treba neki spec. program. Ili ti uopšte nisi izgrebovao???
Ma običnim CDom. I nije neki poseban trik, čak štaviše prilično seljački. Pustio sam ga da idu pesme i snimao Sound Forgeom direktno sa audio ulaza. Znači D/A pa A/D, tako da nije idealna kopija. Nažalost, sestra vrnula disk pre nego što sam stigao da ga probam pod Mandrakom, mada kažu da EAC normalno grebuje i taj.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Marko37 je napisao(la):
mada kažu da EAC normalno grebuje i taj.

:D :D :D

E sad sam se nasmejao... mucite se tu oko diska, a niko nije probao ni EACom... pa nije valjda da vi koristite neki drugi softver, pored zivog EACa...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Geek_master je napisao(la):
pa nije valjda da vi koristite neki drugi softver, pored zivog EACa...
ja sam ga eac-om grebovao... al' recimo teac rezac nije prijavljivao disk u eacu. zezao sam se sa kojekakvim programima i nista nije upalilo dok ga nisam lepo stavio u samsung dvd i zavrsio pos'o bez ikakvih problema.

Re: Re: Re: Re: goca trzan copy protection?

Bahati [SiD] je napisao(la):
moras da imas pravi drajv, ja softverski nisam uspeo... grebov'o sam sa dvd-a. :D
Upravo tako. Ja nisam mogao da grebujem preko TEAC 4/4/32 ali je zato na Pioneer DVR-104 proslo bez problema. Ne znam zasto ne moze na starijim uredjajima:

Ma ljudi, kakva zastita... Nista od toga, izgnjecio sam ceo kompakt CD za manje od 10 min. (brz komp, je*iga :D )

A znate li sta se desilo na konferenciji za novinare na promociji CD? Prvo su novinari na sva usta hvalili nove Gocine pesme, iako su ih "premijerno" culi tek na samoj konferenciji, a onda su novinari navalili na novopecenog menadzera Goce Trzan, btw njenog rodjenog brata sa pitanjima "kako je moguce da se pored silnih 'zastita' kompletan CD kopira za manje od 3 minuta" doticni "menadzer" je samo zbunjeno promumlao: "STVARNO?" :D :D :D FX

Toliko iz prve ruke :)

outlaw je napisao(la):
Ma ljudi, kakva zastita... Nista od toga, izgnjecio sam ceo kompakt CD za manje od 10 min. (brz komp, je*iga :D )
Toliko iz prve ruke :)

Cime si ga ugazio ?? EAC nece da ga pipne sa Default setovanjima, imas li neka svoja ??

Nazad
Vrh Dno