Nisam vidio da ima tema za ovu igru, a na prvi pogled mi se cini jako interesantna iako je tek postavljen prvi alpha gameplay. O igri nema pretezno mnogo informacija sem nekih, kao:
Prvi video:
Drugi video:
Sve u svemu ne znam ni sta da mislim o igri, ali nesto me navodi prema tome da ce biti intersantna, a prije svega dobra za ubijanje vremena. Koliko znam o datumu izlaska nema trenutno nista, jer tek su i prvi snimci izasli, a koliko sam upoznat igru radi tim/covjek koji je pravio i neke druge simulacije (ne toliko zapazene) kao sto je street cleaning...
Sta mislite?
Created by game designer Armin Ibrisagic of developer Coffee Stain Studios for the recent Global Game Jam, Goat Simulator is more a weird programming prototype than anything that resembles what one might consider a traditional video game.
Ibrisagic has released two short alpha gameplay videos so far, one which mostly consists of the goat completely ruining a party, and another that shows off a few different simulated scenarios — including a no-scope goat shot.
Prvi video:
Drugi video:
Sve u svemu ne znam ni sta da mislim o igri, ali nesto me navodi prema tome da ce biti intersantna, a prije svega dobra za ubijanje vremena. Koliko znam o datumu izlaska nema trenutno nista, jer tek su i prvi snimci izasli, a koliko sam upoznat igru radi tim/covjek koji je pravio i neke druge simulacije (ne toliko zapazene) kao sto je street cleaning...
Sta mislite?