Šta je novo?

Goat Simulator

7euffel

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
240
Nisam vidio da ima tema za ovu igru, a na prvi pogled mi se cini jako interesantna iako je tek postavljen prvi alpha gameplay. O igri nema pretezno mnogo informacija sem nekih, kao:

Created by game designer Armin Ibrisagic of developer Coffee Stain Studios for the recent Global Game Jam, Goat Simulator is more a weird programming prototype than anything that resembles what one might consider a traditional video game.

Ibrisagic has released two short alpha gameplay videos so far, one which mostly consists of the goat completely ruining a party, and another that shows off a few different simulated scenarios — including a no-scope goat shot.

Prvi video:

Drugi video:

Sve u svemu ne znam ni sta da mislim o igri, ali nesto me navodi prema tome da ce biti intersantna, a prije svega dobra za ubijanje vremena. Koliko znam o datumu izlaska nema trenutno nista, jer tek su i prvi snimci izasli, a koliko sam upoznat igru radi tim/covjek koji je pravio i neke druge simulacije (ne toliko zapazene) kao sto je street cleaning...

Sta mislite?

Znaci zaj*bavas me. Ali stvarno. Reci da me zaj*bavas. :D

^ taman da probas novi volan :d

Nista bez multiplayer-a.

Ha,ha kakva sprdnja!!:DSta je uoste poenta ovde?

^ dlc u pripremi..

Goats-in-precarious-positions-013.jpg

Ipak ovaj simulator ostaje u senci jedne druge igre

[YOUTUBE]2Ke3UhTuESA&list[/YOUTUBE]

:d :d

Jel izasla ponovonapunjena verzija? Ne mogu da docekam!

dve bolesne igre, i like it :D

ova prva ce zabrinuti sve borce za zastitu zivotinja, a ova druga sa delfinom je bas extra, deluje mi ko da su je ludi japanci napravili... nedostaju mi takve igre za PC...

Citam naziv teme i kako god okrenem, piše koza. Kad ono.. koza. Koliko ti mora biti dosadno da igras ovako nesto. Uzmi pročitaj kakvu knjigu, prošetaj sat vremena vani.

go-outside-and-play.jpg

Pa dobro sad, sa te strane gledano niko ne bi ni igrao igre, sem nekih interesantnih SP, jer bi sve ostalo ocigledno bilo gubljenje vremena. I niko ne planira igrati ovo po kampanjama od nekoliko sati, nego 10,20 minuta cisto iz sprdnje, posto je jasno da je i sama igra proizvod sprdnje, a ne nekog dobro proucenog plana sa pricom u pozadini, od koje se ocekuje da bude svestrani igracki hit koji bi nekome usput ubijao slobodno vrijeme.

Poslednja izmena:
Izvini a sta ti imas protiv koza? Ti mislis da je lako biti koza?! Kakva diskriminacija ccc! :D

Ma kao da mi se cini da je današnja omladina pocela da igre video igre kada im se igra XY igra, a kada zavrse sa igranjem, ubijaju vrijeme u istoj sa ekipom na neki nacin na koji igra nije bila namjenjena da se igra.

Ne znam da li sam jasan ali recimo BF. Ispucaš se sa ekipom sat-dva. KAda se smorite, provodite u istoj igri vrijeme tip trkanje sa quadovima, dizanja auta sa C4, trollanja po drugima.

Ne govorim sada otrollu kao trollu vec gledma sebe prije skoro dvadeset godina. Kada se zavrsi sa igranjem ispalim se vani.. udaras lopte, ganjas nesto po rijeci itd. A današnja omladina cijelo vrijeme provode u igrama. Pa kada im dosadi jedna tip igranja ...onako kako je igra namjenjena da se igra, oni ostalo vrijeme ubijaju u igrama na deseti nacin.

Mislim, svijet vani nije nigdje otisao niti se sta desilo. Nadam se da griješim i da balkanci nisu jos u tom dilirijumu ali se meni cinio da se ljudi prebacuju samo iz jednog tipa gameplaya na drugi. "promjenilo se nesto, sada radi mnesto drugo".. a u biti, nisi makeo sa stolice.

Znam da su današnja online druzenja sa ljudima koji nis ublizu tebe. Moja skajp ekipa cini samo dva lika iz mog grada a mene je cak posao nanjeo u sredinu gdje nikoga nemam. JEdva cekam subotu da se ispalim kuci, ostanem vani do kasnih sati i slicno. Izlazim deset puta manje nego kao dijete ali ..ne mogu da svarim taj sindrom zatvaranja u kuću bas ako si kid.

E bas mislim da je ovaj tip igara namjenjen za to upražnjeno vrijeme ..od igre do igre. Zavsšiš sa igranjem ..pauzu pravis na nekom dog-simulatoru i te se vratis opet "ozbiljnom" igranju. Pa zar ne bi BF, COD, LOL trebao da radi bas to, ubijes malo vremena ? Tih desetak minuta ili sat.

I da.. nije sada da mi je pedeset godina pa govorim back in my days. 28 mi je i smatram se relativno mladim.. hehe, ali daj se odljepite od igranja. Preko 2h dnevno vam nece donijeti nista dobro i ako znam i sam provesti na BF sa ekipom oko 3h ali mislim da je ocito da i nas kaci gejmerska populacija koja provodi vrijeme samo ispred monitora. Svaki novi val omladine.

Ne volim nikada ogovoarati ali jedan čist primjer jednog mladića jeste: postavio je sliku gdje su se on i kolege poredale i slikale zajedno. Gejmeri. Nista tu ne bi bilo cudno da se oni nisu grupno poredali na BF3 metrou ispred RU baze a neko od te grupe uzeo screenshot. Tacnije, slikao sa tv-a jer je PS3.

Poslednja izmena:
A jesu li implementirali i bezanje od klanja, parenje...?

Poslednja izmena:
@Glenn

Pa u tome i jeste stvar svega, prije se vrijeme izmedju dvije (prave) fudbalske partije ubijalo tako sto odes kuci odmoris se, odigras koju platformu i vratis se na teren i tako svaki dan. Bar sam tako ja i radio, doduse slabo sam igrao igre jer su to bila takva vremena. Sada su druga i kao sto kazes kod danasnje omladine izmedju dvije partije BF, umjesto da se odmaras napolju, ti se odmaras nekom od igara za razbibrigu.

U pravu si sve sto si rekao, a ja tebi nisam odgovarao na nacin da branim igru niti neki nacin igranja, nego samo smatram da ni ovaj kozluk nije mnogo razlicit od blejanja po drugim open world igrama i ubijanja vremena vozajuci auta i metke po prolaznicima. Pa zastno ne bih otvorio temu pa ko misli da je dobro, neka izvoli.

Ubijanje vremena igranjem sa ljudima iz drugih drzava ( npr. Imam prijatelja koji nikad na basket ne bi otisao, ali zato uci madjarski da bi mogao igrati LoL sa njima dok pricaju preko skypa) u svrhu nabijanja levela, lakseg prelazenja misija i gluposti je potpuno besmisleno, jer je to cist primjer asocijalnosti i odsjecenosoti, cist primjer kako neko grijesi, i da svaki drugi krene od sebe, ne bi imali problema sa pronalazenjem ljudin na terenu za basket.

Tek sama omladina jos gori pogled ima na igre od samih nas, jer tek usvajaju vidjeno, a to obicno nije dobro, usvajaju virtuelni dio zivota kao primarni, a ne kao nesto sto ce nas opustati upravo od tih primarnih stvari. Ova igra svakako i nije interesantna takvoj publici jer je ocigledno da nema cudovista, klanja, spelova i ostalog, samo je pitanje i ko ce je igrati uopste? Pa ocigledno onima kojima je bas dosadno u to vrijeme pa ce uci na 10 minuta jer nemaju vremena da se uce igrati bf ili fifu protiv 10x jacih noliving protivnika.

@Antonio,

Bice u DLC-u, naziv bi bio "Bajramske i Bozicne (ne)radosti"

Poslednja izmena:
Ma nisma druze mislio na tebe, daleko od toga.. vec opcenito, da se ne ponavljam od zadnjeg posta. Mozda nisam dovoljno objkektivan jer se ne smatram gejmerom. 2010-te sam uzeo 965 phenom sa 4550 grafom i mislim da sve govori koliko sam nastojeni igrac i ako sam uvjek volio da se takmicim sa kolegom bio to LFS koji je isao na celeronu starom deset godina, toribash, cobat arms, NFS porše itd itd.. ali sam igrom slucaja 2011-te poceo iz koristi sa igrama, iskljucivo iz koristi mada je to drugi par cipela i duga prica i eto, zaljubio se u BF pa ga igram redovnije. Moje je vrijeme gejminga sa NES/SNES-om proslo jer ne racunam PS1/2 gdje se PES igrao u 99% situacija tako da mozda nisam objektivan. Ali hocu reci, ovakvi naslovi mi bas izgledaju kao odmaranje od ostalih igara sto je diskutabilno.. da je na telefonu pa i nekako.

Poslednja izmena:
Ma nisma druze mislio na tebe, daleko od toga.. vec opcenito, da se ne ponavljam od zadnjeg posta. Mozda nisam dovoljno objkektivan jer se ne smatram gejmerom. 2010-te sam uzeo 965 phenom sa 4550 grafom i mislim da sve govori koliko sam nastojeni igrac i ako sam uvjek volio da se takmicim sa kolegom bio to LFS koji je isao na celeronu starom deset godina, toribash, cobat arms, NFS porše itd itd.. ali sam igrom slucaja 2011-te poceo iz koristi sa igrama, iskljucivo iz koristi mada je to drugi par cipela i duga prica i eto, zaljubio se u BF pa ga igram redovnije. Moje je vrijeme gejminga sa NES/SNES-om proslo jer ne racunam PS1/2 gdje se PES igrao u 99% situacija tako da mozda nisam objektivan. Ali hocu reci, ovakvi naslovi mi bas izgledaju kao odmaranje od ostalih igara sto je diskutabilno.. da je na telefonu pa i nekako.

+1

Ovo je satanisticka igra i to se vidi iz aviona. Svima je poznato da koze mogu da hodaju na dve noge i da se pojavljuju ko zna otkud tokom crnomadjijskih rituala .

Evo prexinoc gledam film "el dia de la bestia" od aleksa iglesije, i nakon toga procitam za ovu "igru".
Slucajnost ? - ne bi reko !

Ovo je satanisticka igra i to se vidi iz aviona. Svima je poznato da koze mogu da hodaju na dve noge i da se pojavljuju ko zna otkud tokom crnomadjijskih rituala .

Evo prexinoc gledam film "el dia de la bestia" od aleksa iglesije, i nakon toga procitam za ovu "igru".
Slucajnost ? - ne bi reko !

illuminati sigurno

džavo lično !

... povezuje sa satanistima i dzavolom jos od vremena inkvizicije, ali kult oko koze je dosta stariji... npr. Shub-Niggurath ili crna koza se spominje kao entitet iz vremena pre hriscanstva.
:p :D

Poslednja izmena:
hoce biti neki Black Goat mod?

Meni se sve ovo cini cudno, gameplay u 8 dana ima 4 miliona pregleda, a ima svega par informacija na citavom netu, dovoljno je reci da je glavni pokretac projekta izbjeglica iz Bosne koja zivi u Svedskoj, i sam sam iz Bosne pa znam koliko su ovde ljudi odgovorni i savjesni.

Nemaju cak ni svoj sajt, nego samo izvjestavaju preko YT i Twitter naloga doticnog Bosanca.

Ovo je Game Of The Generation, makar po meni. Samo da prica bude na nivou i bice mnogo sati zabave.

Šteta što na aukciji za glavnog glumca nije pobedilo tele.

Idemo :d

[YOUTUBE]ezBRmeFUFAM[/YOUTUBE]

ovo ce biti do jaja *******cija, jedino sto je ovo sa jezikom retardirano...

... povezuje sa satanistima i dzavolom jos od vremena inkvizicije, ali kult oko koze je dosta stariji... npr. Shub-Niggurath ili crna koza se spominje kao entitet iz vremena pre hriscanstva.
:p :D

Soundtrack sve black metal, predpostavljam? :d

Soundtrack sve black metal, predpostavljam? :d

... ako si mislio na Shub-Niggurath - meni bi trenutno vise leglo nesto jednostavnije... samo hor, orgulje i zvona, kao Nox Arcana... a vizualno Beksinski, ali vise gotik manje nadrealno. :zgran: :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno