Šta je novo?

Gmail spam

veseliburek

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 1800X + CM HyperTX3+
Matična ploča
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3
RAM
64GB (4x HyperX Fury HX432C16FB3/16)
GPU
Gigabyte GTX1070 8GB
Storage
Samsung 950PRO 512GB
Zvuk
Focusrite 18i8 + Kali LP6
PSU
Seasonic Focus Plus Platinum 750W
Kućište
NZXT H500i
Monitor
3x Dell U2412M
Miš & tastatura
Genesis Thor 300 + Redragon M711
Laptop
Dell XPS 9570 + Macbook Pro 13 early 2012.
Tablet
iPad Pro
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pametni uređaji
bljak
Pristup internetu
  1. Optički internet
Narode, dobija li neko slične mailove kao ja? Bukvalno mi stižu svaki dan, svaki put ih označim kao spam, ali gmail nikako da ih filtrira, i manje-više je sadržaj maila uvek isti... A počeo je već da me izluđuje... Help, pls... :S:

x2C0o.jpg

Džaba ti filter kada ti stižu sa različitih adresa. Ne znam samo zašto ti ih ne prepoznaje kao spam.
Zato ja imam jedan glavni mail koji koristim samo za dopisivanje i pazim gdje ga ostavljam, i pored njega još jedan koji mi služi za registraciju po raznoraznim sajtovima.
I bez obzira na to na glavni mail mi stigne poneki spam, ali stiže u spam folder tako da nije strašno.

Ja ovaj gmail nalog koristim od 2006. i to za sve živo, i ovo mi je prvi put da mi tako uleće spam u inbox, inače svi završavaju u spam folderu... Jel postoji način da ja "kažem" gmailu koje reči npr. da filtrira, i ako nađe tu reč da automatski pošalje mail u spam... Ili nešto drugo, pošto mi stvarno ide na onu stvar, nerviram se, a nije mi baš preporučljivo da se nerviram zbog srca... :S:

Ne znam kako da ga filtriraš, ako se razlikuju sadržaj maila i subjecti mislim da teško. Trebalo bi da gmail sam prepozna šta je spam ali izgleda ovo je neki napredniji :).
Možda neko zna pa nek' napiše

Nazad
Vrh Dno