Šta je novo?

Gmail Share!

drpiga

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
620
Novi servis koji je razvio holandski student Robi Grenevud dozvoljava share-vanje fajlova sa gmail accounta.Cini se da poteskoce zasad predstavlja fajl limit gmaila od 20 MB ,ali ce i to biti prevazidjeno.
Ako zelite da isprobate ,sto sam i ja ucinio idite na

http://www.g2gshare.net/

Servis je zasad dosta bug-ovit ,ali obecava...

Nece to dugo da opstane, Google ce naci resenje za ovo.

Bravo za projekat!
Kada bi ovo zazivelo bilo bi super. Dobijete ne samo www dl vec i av skeniranje.

Ne vidim zasto bi Google stajao na put ovome,koliko se secam ni ideju da Gmail koristimo kao hard drive nisu nesto "podupirali" pa je projekat opstao.

Zasto? Pa zato sto koriscenjem gmaila kao hdd nikome ne stajes na prste, a pogotovo ne velikim igracima.
S druge strane pravljenjem p2p/g2g servisa stajes na prste, valjda nije potrebno da pricam kome sve. Zasto bi google gubio vreme sa tuzbama za povredu aut. prava kada od g2g nema nista (sem eto marketinga).

Google je zatvarao gmail naloge svima koji su korittili gdrive. Ja sam im pisao i pitao da li je ok koristiti gdrive i ono rekli su mi izmedju redova da se ne zezam sa tim :) Tako da cu ovo preskociti :)

Njih kosta i bandwith koji se sa ovim pravi, koji nije mali a nemaju vajde od toga. Mada, bilo bi lepo da potraje.

bilo je pre 6 meseci slichan program, peer2mail, ali i njega su brzo provalili i i svi nalozi sa "zanimljivim" sadrzhajem su bili brisani...

jedino da se na brzaka odradi par downloada, ali nema neku buducnost; mada je jedina prednost koriscenja gmaila za virtual hard za mrezhe koje nemaju mogucnost za P2P, tj. iza firewalla... npr. akademska, gde mozhete da izvlacite protok od po 200-300KB/s ako ne i vishe

"I'm sorry but G2G Share is now closed. Google has let me know that this website is against their policy and I don't problems with Google."

Toliko o tome.

p.s. lepo kaze B.Gates: "sto ulazis u frku kad si slabiji"

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno