Šta je novo?

Gmail problem??

misterno

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
Da li je neko veceras imao ovakav problem: Nemogu nikako da se ulogujem
na gmail ni koristeci gmail notify ni direktno preko www.gmail.com,
prvo rekoh neko mi provali sifru. Pokusam da odem na password recovery kad ono dobijam poruku da nepostoji moj username ??? Posto imam ukljuceno forwardovanje , posaljem email na gmail i on mi ga prosledi sto znaci adresa postoji. Posle jedno sat dva nabadanja svega i svacega sto sam se setio, skeniranja celog kompa sa AVP-om i spy boot-om , pade mi na pamet da pristupim pomocu outlook-a i vidim radi sve normalno tj vazi sad i password????

Kod mene je sve u redu, ali s obzirom da je jos uvek u beta fazi ne razumem zasto se uopste uzbudjujes oko privremenih problema u radu?

pa zato sto sam se bio istripovao da se nesto desilo, a kako da se ne uzbudjujem kada od toga mi zavisi odlazak preko grane jer sam koristio gmail account za razne konkurse i cekam odgovore.
Evo sad radi, a desavalo se i pre sve i svasta ali nikada da mi odbija usename kao nepostojeci

Koristi Yahoo paralelno sa Gmail-om za tako vazne stvari, neka ti salju SVE na oba maila, moj ti je savet!

Ako koristiš zaista mail za konkurse za posao, nemoj koristiti nijedan javni web mail domen. Em deluješ neozbiljno, em mnogo firmi ima blacklisted ceo @yahoo.com ili @hotmail.com, ili @mail.ru... Napravi jasnu razliku između sebe i spammer-a upravo e-mail domenom.
Web-mail adrese se otvaraju anonimno - koristiš ih kad ne želiš da ti identitet bude traceable.

Hvala na savetima, pa nisam imao neki izbor sto se tice email adresa. Sezam nema SSL pristup, hotmail me smara, sa veratom sam se bio pokacio jednom pa im vise nista neverujem, a na email na galebu dnevno primam preko 50 spamova (za biti prepun inbox)
pored email kontakta slao sam i pismeno aplikacije sa nevedenom koriscenom email adresom tako da je to ok, u suprotnom zaista bi bilo neozbiljno koristiti gmail

Nazad
Vrh Dno