Šta je novo?

gmail problem

cheyenne

Slavan
Učlanjen(a)
24.03.2006
Poena
320
Uvozim u gmail svoju drugu e mail adresu tipa nesto(at)nesto.rs , i cini mi se sve super radilo do danas, vidim nestizu mailovi sa te druge adrese i izvalim da gmail tek na svakih sat vremena provera taj "rs" server ne znam zasto pre nekoliko dana je sve stizalo instant jedino ako se nisam nesto gadno istripovao...sve u svemu ne mogu da nadjem opciju u gmail podesavanjima da on recimo provera na svakih 5 min tu pop3 postu tj. tu adresu koju uvozim u gmail?!

Ja sam spojio 2 gmail naloga i sa onog drugog uvek kasni, od 15-20 minuta, a nekad i više od sat vremena.

meni recimo sa sezampro-a kasni oko pola sata u proseku :|

''Gmail checks individual accounts for new messages at different rates, depending on previous mail fetch attempts. At this time you can't customize the frequency of automatic mail fetches''

Zasto?Odgovor:
Too many people would put to check every 2 minutes if given the
option, despite the fact that the checked account is only getting one
e-mail an hour. It's their server's you're putting the load on. If
you want to specify the frequency of the checking, use your own
client.

Moze peske da se proveri ,podesavanja,nalozi i uvoz,proveri postu ali to je prilicno ne prakticno tako da moracu da potrazim drugi nacin za mail.

Poslednja izmena:
jel imas redirect/forward filtere na tom mailboxu koji importujes?
ako imas tu mogucnost mozes tako, umesto fetch preko gmaila, i onda ti je instant.

Koliko vidim nema u pitanju je eunet webmail,ako neko ima neka druga iskustva pomoc

Vrh Dno