Desava se nesto i ja sam mnogo zbunjen. Ako neko zna neka pomogne.
Stvar je usledecem:
Imam 3 naloga na Gmail-u
Sva tri naloga sam identicno konfigurisao u Outlooku i naravno omogucio pop pristup u opcijama na samom sajtu.
Dva naloga koristim najnormalnije, saljem i primam kroz outlook mailove, ali sa trecim nalogom nesto ne valja. Mogu da saljem kroz outlook ali ne mogu da primim mail!!! Izbacuje prozor i trazi sifru i pass koje sam 100% tacno ispisao i to mnogo puta. Kada pristupim preko www.gmail.com i ukucam isti taj user i pass pristupim nalogu bez problema.
Znaci:
3 gmail naloga u outlook expressu i sva 3 identicno konfigurisana
2 rade besprekorno, primaju i salju postu
1 nalog moze da salje ali ne moze da prima!
User i pass su ispravni!
Zna li neko u cemu je problem ?
Internetu pristupam preko (LAN-a, rutera) ali evo sada sam probao i preko modema i preko ISDN-a da se prikljucim ali nista!
Gremlini ili nesto drugo ?
Stvar je usledecem:
Imam 3 naloga na Gmail-u
Sva tri naloga sam identicno konfigurisao u Outlooku i naravno omogucio pop pristup u opcijama na samom sajtu.
Dva naloga koristim najnormalnije, saljem i primam kroz outlook mailove, ali sa trecim nalogom nesto ne valja. Mogu da saljem kroz outlook ali ne mogu da primim mail!!! Izbacuje prozor i trazi sifru i pass koje sam 100% tacno ispisao i to mnogo puta. Kada pristupim preko www.gmail.com i ukucam isti taj user i pass pristupim nalogu bez problema.
Znaci:
3 gmail naloga u outlook expressu i sva 3 identicno konfigurisana
2 rade besprekorno, primaju i salju postu
1 nalog moze da salje ali ne moze da prima!
User i pass su ispravni!
Zna li neko u cemu je problem ?
Internetu pristupam preko (LAN-a, rutera) ali evo sada sam probao i preko modema i preko ISDN-a da se prikljucim ali nista!
Gremlini ili nesto drugo ?