Šta je novo?

Gmail pozivnica?

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
Imam gmail account vec oko godinu dana ali nemam mogucnost da posaljem pozivnicu?! :trust:

Izgleda da google to radi selektivno ili na srecu.

Jer moze neko da mi posalje jednu pozivnicu ([email protected]) , jer mi kao hitno treba.

Unapred zahvalan.

A inace kako sada stvari stoje sa tim pozivnicama, zasto im nekome daju a nekome ne?

Poslato.

Inace, neobicno mi je da nemas bas nijednu, ja ih imam 100, a bas nesto i ne koristim taj account.

Onaj mali form za invitation mozesh da vidish jedino u full interfejsu.. probaj da otvorish sa recimo IE-om gmail pa vidi da li imash onda 😉

Ja mogu da posaljem samo 20 pozivnica koje sam vec razdelio

Ni jednu jedinu mi nisu dali, a koristim gmail vec oko godinu dana ne bas stalno, ali bar 5 puta mesecno....

Nikola i Vlado HVALA PUNO !

Imam sad invite.

Poslednja izmena:
treba, treba !!

ja imam 9x komada....i uvek sam imao pozivnica kako sam troshio one ture po 20 tako sam dobijao nove. ne znam u chemu je fazon.

Izgleda da google to radi selektivno ili na srecu.
Stvarno ne znam kako je to moguće... Nekad je bilo selektivno i na sreću, ali ja mislim da sad na svakom Gmail accountu imam 50 ili 100 (ređe) pozivnica. Juče sam sâm sebi otvorio novi Gmail nalog i čim sam se po prvi put ulogovao imao sam 50 pozivnica.

Ja ih imam 99, a nisam se nesto bas rasturio da ih dilujem u poslednje vreme :d

Otvorio sam danas jos jedan account sa kumovom pozivnicom, i sta bi, opet ni jedna pozivnica :d

Pa oni mora da me ******vaju 😀

EDIT: Ispravka.
Nakon 3 sata sam i ja konacno dobio 50 pozivnica :wave:

Poslednja izmena:
Koristim gmail godinu i po,slao sam gomilu pozivnica,i uvek mi se dopunjava broj do 99.
@Twix Saljem ti par komada.

give me to!

e meni treba 10e, imam novcanik vec vise od godinu dana i jos ih nemam. ako moze 4, 5 donacija!:d 😛

Pa sad mu ne treba vise, dobio je 50 na novom nalogu 🙂

Nazad
Vrh Dno