Šta je novo?

.gmail pitanje

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Kada arhiviram puruku u gmailu, nigde ne vidim opciju, sačuvane poruke ili kako već.
Kako da vidim arhivirane poruke?

Sva pošta, znam to, nego pitam da li ima negde opcija sačuvane poruke.

Poruke koje ti pises ili koje ti stizu? Te koje ti pises automatski cuva u nedovrsene.

@djordje29
Zar labele ne pokrivaju to sto ti hoces?

Ne znam, nisam to nikad koristio, ja sam samo lupo arhiviraj i kada sam hteo da vidim arhiviranu poštu išao sam na sva pošta pa on onda izbaci ama baš sve, a ja to neću, hoću samo arhiviranu poštu, pa pitam da li neko zna gde je ta opcija ali izgleda da takve nema, što je besmisleno.
Kao što Bada OS nema smajlije!

Eh...
probaj da ides na advanced search, pa u polju "To" ukucaj svoj mail, tako ces dobiti (teoretski) sve primljene mail-ove, pa ih move-uj u Inbox.
Isto to i uradi za "From", pa u sent...

E sada da li ce ti posle toga lepo sortirati sve mailove... to vec ne znam...

Ja za mailove koji zahtevaju neku akciju posle (tipa odgovori posle etc) stavim starred. Imas u gmail-u inbox da ti prvo prikaze starred mailove pa sve ostale.
Ne znam kakvu funkcionalnost ti ocekujes, ali meni u ovom slucaju archived ne treba, jer mi je sve bitno sto ce mi trebati vec "zvezdovano"...

Najjednostavnije da u OTHER sekciji kreiras folder koji zelis i nazovi ga kako vec hoces, pa onda rucno prebaci te mejlove tamo...

Vrh Dno