Šta je novo?

Gmail nash nasushni

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

a c a

Uticajan
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
1,625
Moja oprema  
Laptop
HP 8570p
Mobilni telefon
Realme 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
1. Da li je moguce odjedanput forwardovati vise poruka koje se vec nalaze u inboxu?

2. Da li moguce zastititi poruke od brisanja jer dajem drugima pristup nalozima, tj. da li je moguce razgraniciti recimo moderatorski pristup i client pristup nalogu?

3. Poruka koja se forwarduje se duplira, ali ne moze da se obrise samo deo koji je iz sent items, jer se automatski brise i ona iz inbox-a. Da li je moguce ovo resiti?

Sve poruke imaju velike attachmente po 10 MB.

a c a je napisao(la):
1. Da li je moguce odjedanput forwardovati vise poruka koje se vec nalaze u inboxu?

2. Da li moguce zastititi poruke od brisanja jer dajem drugima pristup nalozima, tj. da li je moguce razgraniciti recimo moderatorski pristup i client pristup nalogu?

3. Poruka koja se forwarduje se duplira, ali ne moze da se obrise samo deo koji je iz sent items, jer se automatski brise i ona iz inbox-a. Da li je moguce ovo resiti?

Sve poruke imaju velike attachmente po 10 MB.

Odgovor pod 3.
kliknes na "expand all" i na poruci koju hoces da obrises na "more options" i tamo kliknes na "trash this message". Bice obrisana samo ta poruka sa prilogom.

Pod 2 mislim da ne moze osim ako se koristi peer2mail sa onim enkriptovanim lozinkama.

Za ono prvo ne znam.

Nazad
Vrh Dno