Šta je novo?

Gmail - Mail Delivery Subsystem

• Začetnik teme Začetnik teme Sale KG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Sale KG

Guest
Da li se još nekom dešava isto? Primetio sam da poruk ne stižu u zadnje vreme (primarni je yahoo) pa sam sebi poslao poruku i dobio ''odgovor'' pomenut u naslovu. Najčudnije je što se lepo ulogujem, čak sam noćas poslao i dve pozivnice. Radi li vama gmail?

Na zalost po neki put se desava i meni, recimo kad saljem na mail sa ptt-a, nema sanse da posaljem, onda saljem i ja sa yahoo-a i poruka se posalje bez problema. Josh jedan prtz je sto gmail ne dozvoljava exe (cak ni zipovane) attachmente a ako saljem nekom laiku koji ne zna sta znaci preimenovanje ekstenzije, moram opet da saljem sa yahoo-a. Do pre 2 meseca meni je yahoo bio primaran dok nisu napravili onu PIz%^$#^ju sa SBB-ovim proxijem, sad je sve OK, ali kasno, vec sam presao na gmail.

Mene radi sve normalno 🙂

Pre dve godine nije hteo da radi HemoNET mail, nesto se ultra bagovalo kada sam slao mail sa hemonet adrese na yahoo... Srecom sada ponovo radi 🙂

a c a je napisao(la):
Josh jedan prtz je sto gmail ne dozvoljava exe (cak ni zipovane) attachmente a ako saljem nekom laiku koji ne zna sta znaci preimenovanje ekstenzije, moram opet da saljem sa yahoo-a.

Mislim da su ovo resili. Imao sam i ja problema sa zipovima ali mi sada ih saljem bez problema.

Ajde da se ja opet pozalim. Desava se da jpg i doc (nisam probao nista drugo) u zip/rar fajlu vrati nazad!
exe sa obrisanom ekstenzijom prolazi sasvim OK.

Sada sam se navikao da ne kompresujem fajlove kada saljem nekome na gmail (word i jpg) i sve stigne OK.
A sto s provere poste ice, moj provajder ima povremeno problema sa njima, pa mi se desava ponekad da gmail notifier izbaci gresku, ali vrlo brzo proradi...

Evo sad je sve OK. Meni nije htela ni obična poruka da prođe (sa SBB, yahoo...). Što se tiče attachmenta neće sigurno da prođe zip/rar .mdb fajl, to sam proverio.

Nazad
Vrh Dno