Šta je novo?

Gmail i FB messenger na klasicnim mobilnim telefonima (nesmartfoni)

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Koristim Samsung Xcover 550. Imam problem sa Gmail i FB messenger aplikacijama koje su dosle uz telefon.

Gmail ne mogu da podesim jer sam ukljucio dvosmernu zastitu pa kad mi stigne sms sa sifrom ja moram da izadjem iz podesavanja za gmail i onda ajde sve ponovo.

FB messenger kaze da je pogresan username ili sifra, iako obicna FB aplikacija koja je takodje instalirana u telefonu to ne izbacuje.

Nisam skontao koji je sistem neki fabricki ali vidim da je sve na javi pa predpostavljam da te aplikacije postoje i na drugim telefonima pa se neko sreo sa ovim problemima, pa ako moze neki savet bilo bi odlicno.

Da li postoji jos neki popularan mesendzer pored FB messengera uradjen u Javi za nesmartfone?

Jeste, fabrički/dumb mu je sistem.

Gmail možeš podesiti tako što ćeš tu sim karticu ubaciti u drugi telefon pa možeš videti kada stigne šifra i uneti u Xcover.
Instaliraj Operu Mini, ona će ti poslužiti i za facebook i za facebook messaging.
Java Opera Mini nema notifikacije (postoji li uopšte mogućnost notifikacija za java aplikacije?)...
A i interfejs ti se verovatno neće svideti (ako si navikao na facebook app i messenger app) ali probaj, ne verujem da imaš nekih boljih alternativa.

Poslednja izmena:
Nije mi palo napamet da probam sa drugim telefonom gmail a logicno je. Sto se tice FB messengera pominju po netu da java varijanta ima notifikacije. Moracu da vidim zasto nece da se logujem jer mi bitno da imam barem jedan popularni messenger na telefonu sa notifikacijama.

Nazad
Vrh Dno