Šta je novo?

Gmail - Google Drive - iskoriscenost prostora

Dwyane Wade

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2007
Poena
425
Moja oprema  
Laptop
Lifebook
Ubih se trazeci slicnu temu ali nisam uspeo., Ukoliko sam duplirao ili nije za ovaj thread, molio bih moderatore da prebace.
Imam sledeci "problem"
Dosta kolega i koleginica na poslu mi se pozalilo da ima problem sa popunjenim prostorom na gdriveu i zbog toga im telefon ne funkcionise normalno.
Naime stoji kao da im je on popunjen a u stvari nije. Pomislio sam ko zna sta rade, sta im je sinhronizovano, ali ne. folderi gde su "veliki fajlovi" je uvek prazan.
Kako "isprazniti" ovaj folder? tj da li krije neke hidden fajlove.
Meni licno je to stajalo godinama na 50% i evo pre neki dan mi se odjendom napunilo do 15gb. Naravno u "Veliki fajlovi na disku" nemam nista
1757665792841.png

Proveri bekap za viber ili whatsapp:

1. Log in to your Google account and go to Google Drive.
  2. Click on the Settings (gear) icon in the top-right corner.
  3. In the menu that appears, select Settings.
  4. From the left-hand menu, select Manage apps.
  5. Scroll through the list of applications to find Viber.
  6. Click the Options button next to Viber.
  7. Select Disconnect from Drive or Delete hidden app data, then choose Delete to confirm.

Viber 100%, ja sam se ubio trazeci sta je kod majke na telefonu. iskljuci im backup slika/videa

Ево једног предлога са моје стране, пошто је Вајбер био узрочник попуњавања простора и код мене - направи се нови Гугл налог који се повеже са Вајбером и фактички се само за њега користи, а стари се брисањем управо Вајбер бекап подоста ослободи. Наравно, ваља видети најпре на новом налогу направити бекап па онда обрисати онај са старог налога... Још када би нам Гугл дао приступ Вајбер фајлу па да можемо га сачувамо на свом компјутеру, где би нам крај био..?😄

Nazad
Vrh Dno