Šta je novo?

Gmail drive??

• Začetnik teme Začetnik teme IRS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

IRS

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2003
Poena
620
Nisam znao gde ovu temu da smestim, ali kapiram da je Gmail dosta popularan i da bi vas verovatno zanimalo tako nesto. Moguce je da vec i znate nesto o tome. Radi se ustvari o virtuelnom drajvu koji se kreira u Windowsu(XP, 98..)
i u koji mozete da smestate sve sto vam padne napamet, naravno ako imate gmail account. Sve se odmah uploaduje na vas Gmail account, tako da uvek imate spremno sa sobom sve ma gde se nalazili...Uglavnom da i ja ne pricam previse, rado bih i sam cuo i koji komentar, iskustva itd...

vise o tome i download ovde

http://www.soft32.com/download_81701.html

GMail Drive shell extension 1.0.5

elem, pa pisite...pozdrav!

To je ql stvar, registrujem sebi 53 naloga i imam oko 150 gb 🙂 Medjutim imajuci u vidu da je moja veza, kao i vecine ovde, zivi uzas, Gmail Drive je totalno beskoristan 🙂

Pretpostavljam da ce to doziveti sudbinu Peer2Mail-a, tj. da ce puci cim bude poceo da opterecuje google-ove resurse...

Podseca na nekadasnji X-drive, koji je radio po slicnom principu. Marketinski je bio forsiran na sve strane i posle toga brzo umro. Sta mislite, zasto?

ja verujem da google ima snage da to izgura do kraja - pa vidite kada vas je google do sada razocarao (nikad bar mene)... ne zaboravite da na zapadu nemaju svi spore veze kao i mi ovde
nego jel se moze tim programom proveravati posta na googlu?

Bilo bi cool kada bi Google to oficijelno ponudio, kao svoju uslugu. Iz korena bi se promenio nacin cuvanja manje poverljivih podataka.

Boyce je napisao(la):
Bilo bi cool kada bi Google to oficijelno ponudio, kao svoju uslugu. Iz korena bi se promenio nacin cuvanja manje poverljivih podataka.
Ovako verovatno nece dugo funkcionisati.

ja mislim da su nekima vec zatvarani nalozi zbog toga i o tome je vec pisano na forumu ...

o ovome je bilo reci prosle godine. ljudi iz gugla su to videli i oduzimali naloge ljudima koji su to koristili, just fyi...

Da ali ovo nije googl-ova opcija

Bar nisam video nigde na njihovom sajtu bilo sta o gmail drajvu. Koliko sam ja shvatio Gmail-drajv je odradio neki lik programer u C++ ili sta ti ja vec znam cemu.. : )))))
I mislim da to nema veze sa googlom..prakticno bi trebalo da je to neki spyware??

Po chemu je spyware, objasni mi, 'leba ti...Ono je isto sra*je kao i komanda send to mail recipient, samo shto se ponasha malo drugachije, ne ulazi u outlook, vec direktno kontaktira nalog koji ti upishesh i shalje mail sam sebi...Ako obratish paznju, u sent folder-u su isti ti mail-ovi...

Love Hunter je napisao(la):
m ajes.. sta njih bole kako ja koristim svoj prostor?

zato shto je taj prostor namenjen mailovima, a dali su ti toliki prostor da bi mogli da ti "chitaju" mailove i ubacuju pored reklame vezane za tvoj mail ... kada ih popunish sa nekim fileovima onda oni nemaju nikakvu korist od tvog naloga pa te verovatno udalje :d

E, bre.
To je samo marketing fora. Prosečni user verovatno nema više od 10kB.
Glavno je da radi pop3, a džaba.
Niko više neće koristiti MSN ili yahoo.

koja su pop podesavanja za g-mail

pop.gmail.com
smtp.gmail.com

i moras da na sajtu u settings ukljucis pop
i moras da ukljucis SSL, u programu za primanje maila.

pozz.

Poslao sam Mail googlu u vezi Gdrive sa pitanjem da li legalan i evo sta su mi odgovorili

Thank you for your message.

Google doesn't endorse or support third party applications such as Gmail Drive.

For more information, please visit Gmail's Program Policies at: http://gmail.google.com/gmail/help/program_policies.html.

We hope you enjoy Google's approach to email.

Sincerely,

The Gmail Team

Ljudi nesto se ovde desava sto ja ne razumem...
Ne mogu da udjem u settings. Izbacuje mi ovo
Settings can only be changed from Gmail's standard view. Switch to standard view
a kad kliknem na switch otvori sam praznu stranicu. U svim browserima.
Ima neko slican problem?

ma to je kad koristis neki ne-default browser string (tipa u FF stavis da se prepoznaje kao Browser123), pa onda gmail misli da koristis neki levi browser i baci te automatski na lite view.
Pokreni IE ili iskljuci te settings-e.

Nazad
Vrh Dno