Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko može da mi kaže da li ovo valja i da li ima iskustva sa ovim.
Medju Google-ovim programima nisam video ovaj programčić,pa me zanima da li je to njihov program ili nije.
Nije od googla,...ja sam ga malo koristio...nisam bas siguran da stavljam svoje fajlove na njihove servere a da pritom program nije uopste njihov...ima i neki extension za firefox sto radi na istom principu...a za sta bi ga koristio? Pozdrav...
I ne koristim ga,mada sam ga davno probao i čuo tako nešto,ali sam ga posle dan ili dva obrisao,nego da ponovo pitam,jer vidjam ga dosta,pa me zanimalo.
I nisam znao da brišu nalog zbog toga...
Ljudi to koriste (bar oni koji imaju brze internet veze) jer tu imaju nekoliko GB prostora pa skladiste razne dokumente, inace kao sto Broz rece, sam google banuje naloge ljudi kod kojih primete da koriste Gmail drive...
Pa ako imas email-ove koji su poslati na google mail, onda ne verujem da ce Gmail drive da ti bude problem....
Banovali su usere koji tu stavljaju muziku, neki film i ostale budalastine, inace gmail email-ovi bih rekao da nisu problem...