Šta je novo?

Gmail desktop obavestenja o novoj poruci, koji program

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Koji je program, za Win7, dobar da me obavestava kada mi stigne nov mail na gMail nalogu? Da stoji u system tray i da me obavesti o novom mailu bez otvorenog browser-a.

Poslednja izmena:
Gtalk ako je instaliran i ulogovan izbacuje poruku slicno kao MSN messenger kada ti stigne email, po mom iskustvu nekad izbaci u sekundi a nekad malo zakasni sa obavestenjem

Instalirao sam i trazi mi username i password. Zasto mi treba novi nalog da bi dobijao obavestenja sa mail-a na moj kompjuter?
I ovo mi se cini kao neki chat, a ne program koji ce me obavestavati kada mi stigne novi mail.

Poslednja izmena:
Instalirao sam i trazi mi username i password. Zasto mi treba novi nalog da bi dobijao obavestenja sa mail-a na moj kompjuter?
I ovo mi se cini kao neki chat, a ne program koji ce me obavestavati kada mi stigne novi mail.
Pa to i jeste Googleov chat klijent, logujes se sa svojom gmail adresom i sifrom, ko kaze da pravis novu?
Ja sam samo naveo da on ima tu mogucnost obavestenja, a ne da mu je primarna funkicija to, ovo weasel-ovo je konkretnije to sto ti trazis

Ako si na chromu imas odlicnu gmail extenziju...

A ako si na Operi, imas dobru ekstenziju Gmail checker...ali covek je rekao "da me obavesti o novom mailu bez otvorenog browser-a".

Ajd i ja da probam nešto odavde ..... nisam ni pomislio da je neko i ovo napravio :) :) :)

Nazad
Vrh Dno