Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trenutno najbolji odnos cena-dobijeno za tu cenu su ovi genesis serija, recimo Genesis G33 Gaming 1200din, ili Genesis G55 Gaming 1500din, ili Genesis G77 Gaming 1700din, e ako si još ozbiljniji, onda neki iz serije A4 Bloody oko 2000din i to je to. Ja sam prezadovoljan sa G77 Genesis-om, nemam zamerku za te pare....
Meni treba nesto bas identicno po izgledu na GM-7700, jer mi je ergonomija idealna. G77 izgleda nesto slicno, ali ne bih rekao da je ergonomski isti... ima li negde da ih vidim uzivo?
Gledam ovog misonju trenutno: http://genesis-zone.com/products/mice/gx77/
Da li sam dobro razumeo, na njemu mogu DPI da smanjim na cak 100, i time ce u sustini mnooogo brze juriti pointer, jel' tako? Ili obratno?
(sto i zelim, preciznost imam na brzini, ali me smori GM-7700 i na 800 i na 1600 koliko sporo ide pointer iskreno)
Dobio sam zelju da uzmem neki ovakav mis, iako verovatno necu mesecima igrati nista, jer cak i za rad mi je zgodnije.
Obratno je dakle, pretpostavljam da vecina zna, ali da napomenem ostalima Znaci, veci DPI, BRZI mis, sto je i ocigledno (zbog marketinga sam mislio da je veci DPI = veca preciznost, a ne obratno).
Uzeo sam na kraju G77 i GX68 (ispali su mi besplatno uz obnovu ugovora za MTS). Imaju, po slobodnoj proceni 2.5m i 3m (ako ne i 4m) kabl!
Sami misevi mi se vec cine kao prilicno lose izrade, cista plastika, nesto sumnjam da ce trajati! I nisu mi bas precizni, izgleda da ne vole trenutnu podlogu (drvo, bas tresnja svetla boja). Preciznost im je mozda i slabija od GM-7700.
Au ljudi taj kinez(poljak) nantec je najgori brend koji postoji. Toliko los kvalitet izrade nisam video ni kod jednog proizvodjaca.
Znaci sve njihove uredjaje slobodno u sirokom luku zaobici, makar bili i besplatni..
Meni jesu bili besplatni, samo zato sam ih i uzeo...
Ali ova plastika je najgora izrada koju sam video. Moj GM-7700 je tezi i deluje robustnije od ovog najskupljeg Natec GX88
Da se neko ne zezne da ih uzme, ne ocekujete nikakav kvalitet. Ja ocekujem da ce taasteri crknuti u roku od 2-3 meseca
Anyway, izgleda da cu pogledati sada ovog ASUSa sto je neko predlozio - kakav je njegov kvalitet izrade?