Šta je novo?

Gm-m7700 misonja?

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Ima li gde kod nas ovaj ili identican misonja?
Super mi odgovara uz laptop ali na mom je izgleda dugme crklo pa cesto ne reaguje. Treba mi rezerva:)

Nema Gigabyte periferija vise, failovale su previse :)

Sta da uzmem sto vise slicno ovom misonji po obliku? Moze i skuplje ako ima bolji odziv.

Trenutno najbolji odnos cena-dobijeno za tu cenu su ovi genesis serija, recimo Genesis G33 Gaming 1200din, ili Genesis G55 Gaming 1500din, ili Genesis G77 Gaming 1700din, e ako si još ozbiljniji, onda neki iz serije A4 Bloody oko 2000din i to je to. Ja sam prezadovoljan sa G77 Genesis-om, nemam zamerku za te pare....

Meni treba nesto bas identicno po izgledu na GM-7700, jer mi je ergonomija idealna. G77 izgleda nesto slicno, ali ne bih rekao da je ergonomski isti... ima li negde da ih vidim uzivo?

Baci pogled kako ti se cini Asus WT460, koliko znam kod nas je to jedini mis da lici na taj koji trazis.

Gledam ovog misonju trenutno:
http://genesis-zone.com/products/mice/gx77/
Da li sam dobro razumeo, na njemu mogu DPI da smanjim na cak 100, i time ce u sustini mnooogo brze juriti pointer, jel' tako?:) Ili obratno?
(sto i zelim, preciznost imam na brzini, ali me smori GM-7700 i na 800 i na 1600 koliko sporo ide pointer iskreno)

Dobio sam zelju da uzmem neki ovakav mis, iako verovatno necu mesecima igrati nista, jer cak i za rad mi je zgodnije.

Obratno je dakle, pretpostavljam da vecina zna, ali da napomenem ostalima :) Znaci, veci DPI, BRZI mis, sto je i ocigledno (zbog marketinga sam mislio da je veci DPI = veca preciznost, a ne obratno).

Uzeo sam na kraju G77 i GX68 (ispali su mi besplatno uz obnovu ugovora za MTS). Imaju, po slobodnoj proceni 2.5m i 3m (ako ne i 4m) kabl!
Sami misevi mi se vec cine kao prilicno lose izrade, cista plastika, nesto sumnjam da ce trajati! I nisu mi bas precizni, izgleda da ne vole trenutnu podlogu (drvo, bas tresnja svetla boja). Preciznost im je mozda i slabija od GM-7700.

Au ljudi taj kinez(poljak) nantec je najgori brend koji postoji. Toliko los kvalitet izrade nisam video ni kod jednog proizvodjaca.
Znaci sve njihove uredjaje slobodno u sirokom luku zaobici, makar bili i besplatni..

Meni jesu bili besplatni, samo zato sam ih i uzeo...
Ali ova plastika je najgora izrada koju sam video. Moj GM-7700 je tezi i deluje robustnije od ovog najskupljeg Natec GX88 :)

Da se neko ne zezne da ih uzme, ne ocekujete nikakav kvalitet. Ja ocekujem da ce taasteri crknuti u roku od 2-3 meseca;)

Anyway, izgleda da cu pogledati sada ovog ASUSa sto je neko predlozio - kakav je njegov kvalitet izrade?

Vrh Dno