Šta je novo?

"Glupi" telefoni

To je i mene nerviralo na k810.

Po meni je nokia dumbphone uvek bio ispred SE sto se tice kvaliteta. Moj sada pokojni K510i je sljakao fino ali se vremenom bukvalno raspadao. Prvo je otislo ono ogledalce kod kamere, onda je dzojstik poceo da gubi kontakt (ali sam sredio to), na kraju je pocela zadnja maska da spada i posledicno baterija je ispadala...

Moze li mi neko preporuciti novi dumbphone za kupovinu, pozeljno je da ima neku SD karticu cisto zbog slusanja muzike

U junu 2005 kupio sam SE V600i, koristio sam ga nepunu godinu, prodam ga i kupim legendarni K750i. Tada sam zavoleo SE telefone, jer su zaista bili sjajni. Bilo je brdo drajvera za zvuk i kameru, ma svasta se radilo sa telefonom. Naravno, jos ga koristim, samo sa softverom od W800i.
U februaru 2009 kupio sam N6220c i totalno sam se razocarao u telefon i cuvenu kameru koja je blago receno krs.
U avgustu 2009 kupio sam C905 i zaista sam prezadovoljan sa telefonom, baterija i dalje traje oko 3-4 dana, i jos uvek moze da posluzi. I u njega sam ubacio modovane drajvere za zvuk jer su fabricki losi. Te zadnje serije Se telefona su imale bas mali izbor drajvera.

Poslednja izmena:
Eto predstavili su nokiu 130, deluje ok za najavljenu cenu (19€ pre dažbina). Samo ne znam kad će kod nas moći da se kupi.

Izvadio iz fioke sony z5, nazalost nece da se upali otisla baterija(nadula se). Jedini mob koji nisam hteo da prodam, sluzio me perfektno i bio prava egzotika u to vreme.

Sad će biti plakanja :)
Nokia 1110
3%20Nokia%201110-580-90.jpg

Kad krenem na more, planinu, na višednevno pecanje nema boljeg telefona! :)
Baterija 10 dana, 14 dana kad ga ne diram.

Službeni Blackbery Curve je isto rekorder, svaki Petak ga punim :)

Imam i ja jednu takvu nokiu, baterija 14 dana ali dok je nova, posle par godina je izvlacila mozda 6-7 dana uz minimalnu upotrebu (pred sam kraj mozda i jedva 3-4 dana), na kraju se nadula toliko da sam mislio da ce da eksplodira :d

Moze li mi neko preporuciti novi dumbphone za kupovinu, pozeljno je da ima neku SD karticu cisto zbog slusanja muzike

W810 je brutalan telefon, nema džojstik a kao plejer je OK, mada što se tiče telefona pored N91 kojeg nisam imao a probao sam, mogu da preporučim i w950 kojeg imam u mint stanju i danas i koji neću nikad prodati :)

A što se tiče SE-a mene nervira njihov džek za slušalice i punjenje.
Vremenom se onaj kontakt gubi tj. oslabi.
Mnogo manje funkionalno rješenje u odnosu na 3.5mm priključak.

Postoji takav SE telefon koji i sam posedujem. Mislim na 3,5 mm priključak. To je J108i. Kad se ništa ne čačka, baterija traje oko dve nedelje. Povremeno korišćenje, oko 5-10 dana traje. Čita flash, stavio sam egoshell, pa imam onaj veliki preklopni sat na početku, kao HTC-a. Verovali ili ne, ponekad odgledam "Umri muški 2" na njemu i to sa prevodom. :D Zvono mi je F1 V10 koji šalta iz sedme u prvu. :D Pošto nema WiFi, na internet sam išao preko Widcomm-a, samo se nakačim na bluetooth dongle.

Poslednja izmena:
Eto predstavili su nokiu 130, deluje ok za najavljenu cenu (19€ pre dažbina). Samo ne znam kad će kod nas moći da se kupi.

Te nove jeftine Nokie su đubre neopevano. Ne znam da li će ova biti izuzetak, ali i izrada i meni su veoma loši.

Na slikama koje prate ovi novu Nokiu 130 gde ona izgleda savršeno i sjajno su inače renderi a ne fotografije.

Nazad
Vrh Dno