Šta je novo?

Glupi Pc CnetaR I MicroStar

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
jutros ja lepo dobio karticu gledao je super izgleda jao sto ce biti superiska igrati se sa njom!!!!I odem u servis jer se nekako plasim da menjam sam i on tamo stavi uplai ------------ nikakav kontakt na monitoru samo crn ekran...Ha mislim se jos jedan restart ce da odradi stvar i tako nekoliko puta nista pomim se sa tim da je kartica pokvarena...E tu nije kraj mukama onda vratim svoj lepi GF 3 pokusam da upalim masinu nece ni on i taKo da neznam sta da radim...Da nije MSI sjebao AGP slot?Kako to da utvrdim i znaci ako jeste moram da menjam plocu sva sreca da imam garanciju i na plocu i na karticu!!

Nije mi jasno zbog cega je glupi Pc Centar u svemu tome... al ajde...

Elem, ako kartica ne radi ili ne radi sa plocom, proveri da li radi na drugim masinama, i ako ne radi, trazi da ti zamene ili tako nesto....

Toliko

Glupi PC Centar jer su trebali da je testiraju prvo i nece moci da mi zamene jer nemaju!!!!!!Da si mi javio oko 11 uvece odkazao bih MSI i uzeo ono i nebi bilo ****** :([Sorry na recniku ali sam stvarno na ivici] :(
Sutra cu da vidim jel radi na drugim masinama ali neverujem inace Max radio bi mi ovaj GF3 stari da je tako izgleda da je sprzilo AGP :(....A sad moram da se vucem sa lap topom i winom Xp :(

***a, nadam se da neces izgubiti lovu, vec samo vreme...
Ploca i karta su pod garancijom, pa ce sve biti ok...

Srecno...

Trebalo bi da znas da svaki proizvod kupljen kod nas ima garanciju, a ako je neispravan, i nema drugog za zamenu, imas pravo na povracaj novca(postoji inspekcija koja lako resava takve probleme).
Ti kao kupac imas sva prava da proizvod koji si kupio regularno s racunom, vratis prodavcu u roku od sedam dana, ako si nezadovoljan.
Jedino ako si ti tvojom greskom ostetio proizvod(Na primer tusirao se s karticom u kadi pa onako mokru stavio u agp, ili preterivao u overkloku,i sl.) onda moras da procitas garantne uslove prodavca-sta moze a sta ne.
Tekst ti je blago histerican pa ni iz tri citanja nisam shvatio sta se tu desavalo.

Ovako placeno je 26 i nesto hiljada dinara za karticu za koju se ocekuje da radi!Ovde su mi svi govorili uzimi u PC Centru najbolji su ja sam poslusao njihov savet i ocekivao sam da sve bude u redu!!Kad je kartica stigla odneo sam nju i komp u servis da je stave jer se "plasim" da bilo sta novo ubacujem u komp jer nisam to pre radio....Elem,kad sam odneo u servis ljudi su ubacili karticu i pokrenuli racunar coolleri su se pokrenuli, ali slika se na monitoru nije ni pomerila!!!Posto su ustanovili da je kartica verovatno neispravna jer je probana i na dva druga racunara oni su pokusali da vrate staru.Kad su vratili staru ni onda se nije pokrenula slika...Tako da je izgleda GF4 sprzio AGP jer je nemoguce da ni moj GF3 neradi jer je radila pola sata pre menjanja!!!!Tako da sad moram na servis i da cekam vise od 40 dana da mi se vrati komp ispravan!!Poludeo sam[a ko nebi]....Uzgred se izvinjavam PC Centru ali sam stvarno bio rastrojen[ustvari jos uvek sam]....
P.S. Mislio sam da se sve komponente prvo testiraju pre nego sto se isporuce!!!

XaN je napisao(la):
...
Tako da sad moram na servis i da cekam vise od 40 dana da mi se vrati komp ispravan!!
...

Odakle rok od 40 dana ?????

P.S. Mislio sam da se sve komponente prvo testiraju pre nego sto se isporuce!!!

Ne znam ko bi to postigao - a i dobijao bi "koriscenu robu"...

Cekaj sve kartice se testiraju valjda kod samog proizvodjaca ???
Cemu onda onaj Quality Check OK,znate imate nalepnicu na svakoj kartici "QC OK",znaci kvalitet je u redu,odnosno radi !
To znaci da oni nama iz sveta salju neispravne krseve...ili poluispravne pa sta im bog da,mozda negde prorade,mozda ne !

Pa 40 dana da okdlone kvar pod garancijom i plus dok uvezu novo a meni je komp stvarno potreban :(.....A ok sa sam iz BGa pa da neprovere mogu da navratim bilo kad ali nisam iz BGa pa red bi bio da su proverili ali nema veze...Sve ce se srediti...Jos jednom se izvinjavam na grubim recima.

Nisi nista rekao....A tu nalepcnicu imam samo na Kucistru odnosno pecat ;)

XaN je napisao(la):
Pa 40 dana da okdlone kvar pod garancijom i plus dok uvezu novo a meni je komp stvarno potreban :(.....A ok sa sam iz BGa pa da neprovere mogu da navratim bilo kad ali nisam iz BGa pa red bi bio da su proverili ali nema veze...Sve ce se srediti...Jos jednom se izvinjavam na grubim recima.

U praksi taj rok ne bi smeo da predje desetak dana ...

byMaX je napisao(la):
Nije mi jasno zbog cega je glupi Pc Centar u svemu tome... al ajde...

PC Centar je glup zato sto nije on jedini koji je "ispaljen"...
Ja sam, primera radi, jednom prilikom dolazio da kupim neku plocu
(naglasio bih da ne stanujem blizu), a kada sam dosao oni je (odjednom)
nemaju (pre polaska sam je "rezervisao") ...
Zamalo da neko od njih dobije i batine, i to samo zato sto su
pored toga sto su me ispalili, pokusali da me ubede da sam se ja
*****ao (citaj, pokusali da me ubede da sam budala) ...

sve najgore o PC Centru ...
a ti (max) ne bi trebao toliko da se slihtas firmama koje ti daju popust ...
ovo se naravno ne odnosi samo na ovaj thread, licemerno ponasanje
sam primetio i ranije ...

tosa

ps. nadam se da ce ovo ljudi procitati pre nego sto "graphics expert"
to obrise ... a i ako obrise, lako cu postovati opet

Alo alo ljudi bez paljenja ja sam ovo postovao jer nisam znao sta da radim sa karticom i plocom i sta nije u redu nije ovo post za branjenje ni optuzivanje PC Centra,drago mi je da je se neko iz Pc Centra javio jer me mrzi vise da zovem uvek mi daju nekog 5og....Ajde neka se jos jednom javi i nek kaze sta da radim :)...Ajde PC Centar dobite GainWaRD doplaticu i uzecu GainWard znao sam da se necuusreciti sa MSI :D.Sad sam smiren,samo opusteno! cheers

P.S. Tosa vidim da si nov jer imas postova 6 nemoj rizikovati da te banuju kao moj predhodni nick![nije vredno]...Jos uvek ih molim da mi ga vrate ;)

Halo momci, nema razloga za teskim recima. Sa nasim firmama je oduvek nesigurno - siguran sam da nema nijedne firme koja nije kiksala; tj. mozda je neko sa nekom firmom imao pozitivna iskustva, a neko drugi negativna (zavisi samo da li se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme). Tako da bi iznosenje pro i kontra stavova za svaku firmu mogao da se oduzi i na kraju ne dokaze nista.

Uostalom, ovde nikada nije bilo zabranjeno iznositi lose iskustvo sa firmama, da bi drugi imali to na umu -> bilo je i citavih threadova na tu temu, koje niko nije zatvarao, niti ljude banovao zbog takvog posta. Dokle god je sve u granicama pristojnosti.

Problem je mozda samo u tome sto nije nikakav problem da se neko iz neke firme (ne mora uopste da bude sef ili vlasnik) uloguje i napljuje konkurenciju zbog nekog imaginarnog problema. Ne kazem da je to slucaj sa XaNovim iskustvom, ali kakvi smo, ne bi me cudilo da se tako nesto desi, ukoliko threadovi ovakve vrste postanu uobicajeni - a materijala ima; skoro svi smo imali po neko negativno iskustvo.

silverglider je napisao(la):
Halo momci, nema razloga za teskim recima. Sa nasim firmama je oduvek nesigurno - siguran sam da nema nijedne firme koja nije kiksala
Ali zato ima pojedinaca koji ne kiksiraju. :D Kupis i ne mislis. :p

ZoNi je napisao(la):
ja sam generalno zadovoljan sa PCCentrom...

Kakav ti je to potpis? Ako si s takvim potpisom zadovoljan bilo kim - nece da valja za tog. :) A ja te pohvalio za web skolu. :D

XaN ... predpostavaljam da si ti User pod nickom [miki], zar ne?
Posto si takav baja, ne znam zasto nisi narucio SUMA kartu iz inostranastva? Posto si me na Chatu pitao jedno 100x koju kartu da uzemes ja sam ti lepo reko sta je najbolje.. e sad sto si me ti odjebao i reko mi da nemam pojma i da ces uzeti Asus-a posto ima najlepsi cooler, to je druga stvar.

P.s
Ako sam pogresio u vezi indentiteta, stvarno ti se iskreo izvinjavam.

tosa je napisao(la):
PC Centar je glup zato sto nije on jedini koji je "ispaljen"...
Ja sam, primera radi, jednom prilikom dolazio da kupim neku plocu
(naglasio bih da ne stanujem blizu), a kada sam dosao oni je (odjednom)
nemaju (pre polaska sam je "rezervisao") ...
Zamalo da neko od njih dobije i batine, i to samo zato sto su
pored toga sto su me ispalili, pokusali da me ubede da sam se ja
*****ao (citaj, pokusali da me ubede da sam budala) ...

sve najgore o PC Centru ...
a ti (max) ne bi trebao toliko da se slihtas firmama koje ti daju popust ...
ovo se naravno ne odnosi samo na ovaj thread, licemerno ponasanje
sam primetio i ranije ...

tosa

ps. nadam se da ce ovo ljudi procitati pre nego sto "graphics expert"
to obrise ... a i ako obrise, lako cu postovati opet [/B]

E moj decko... Mislis da se ja bilo kome slihtam, a? To nije tacno, pre svega sto za kupovinu tamo, bez poreza (nikako sa popustom), mogu da obavim jedino preko Digitala (sto je u principu tesko, preko caletove firme, ili ako imaju za kesh, u kom slucaju bi i ti mogao da kupis). U prvom postu sam branio PC Centar zato sto sam mislio da kartica ne radi sa tom plocom. Pogledaj na netu, Leadtek kartice nece da rade sa nekoliko brandova ploca, pa zar je zbog toga Cores glup? PC Centar je prema kupcima sasvim korektan, ne samo prema meni, jer sam tamo samo jednom direktno kupio graficku i jednom rezac. Od popusta, kao sto kazem, nista, a imali su i povod da mi daju popust, jer sam ja, zajedno sa Uzelcem, i provukao Gainward na nase trziste (doduse opravdano, nismo hvalili nesto sto ne valja). Sale je dobio nagradicu za to, sto mi je drago, ali ja nisam, pa mi je pomalo zasmetalo sto si rekao da mi daju popust, a ni sam nemas nikakvog uvida u te stvari. BTW, nema potrebe da brisem nista, jednostavno cu da odgovorim na opuzbe, a oni koji me znaju, ili su upuceni u moje kupoprodaje, znaju da je tako...

Slihtanje ne bi ni urodilo plodom, jer oni koji su glavni zaposleni tamo, ne prate forum, veruj mi... Licemerno ponasanje mozes pripisati samo nekome koga znas, forumom se cesto steknu pogresni utisci..

Pozdrav

Ovako SUMA karticu imam ali sam te srece da neradi!Ustvari mesaju se slova ali to je isto kao da neradi!A na chatu sam te pitao koja je najbolja i rekao si MSI ok uzeo sam MSI al si video sta se desilo...Drugo nisam ti nikad[bar ne ja] rekao da nemas pojma i odjebao te!!!A ASUSa sam hteo da uzmem ali on je tek mogao da stigne za 3 nedelje sto mi je bio duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug period...Kad smo vec kod coolera najlepsi ima GainWard ;) cheers ...I u gore navedenom postu sam rekao da oladite posto sam se smirio!E ajde sad neko od Moderatora da zakljuca topic.....

Meni su jednom u PC Centru kad sam se raspitivao za prijatelja oko cene nekog MSi-jevog GF2 Ti saopstili : "105 evra bez poreza, 143 sa porezom" :D
Naravno tada sam im rekao par stvari...ctp;

Mister No je napisao(la):
Meni su jednom u PC Centru kad sam se raspitivao za prijatelja oko cene nekog MSi-jevog GF2 Ti saopstili : "105 evra bez poreza, 143 sa porezom" :D
Naravno tada sam im rekao par stvari...ctp;

Mora da ih je Excel zezao... :D

XaN je napisao(la):
Ovako SUMA karticu imam ali sam te srece da neradi!Ustvari mesaju se slova ali to je isto kao da neradi!A na chatu sam te pitao koja je najbolja i rekao si MSI ok uzeo sam MSI al si video sta se desilo...Drugo nisam ti nikad[bar ne ja] rekao da nemas pojma i odjebao te!!!A ASUSa sam hteo da uzmem ali on je tek mogao da stigne za 3 nedelje sto mi je bio duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug period...Kad smo vec kod coolera najlepsi ima GainWard ;) cheers ...I u gore navedenom postu sam rekao da oladite posto sam se smirio!E ajde sad neko od Moderatora da zakljuca topic.....

A ja sam ti lepo reko(i na chatu) da doneses tu kartu kod mene, ili mi je posalji da vidimo sta nije uredu sa njom (imam ovde odbor za dobrodoslicu novog hardewera :D).A ako radi i pravi samo neke probleme ja cu ti je odkupiti.

Vrh Dno