Šta je novo?

glupi multimedia centar

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Kako da instaliram ati multimedia. Naime kupio sam x1600xt vivo pre 4 dana i tek sinocoko 2 sata nocu sam uspeo da namestim video ulaz i sad ja mogu da capture-jem preko winodws movie maker-a medjutim nikako nemogu da instaliram multimedia centar, krene instalacija i odjednom nestane. Pre ove kartice sam imao rage 128 pro vivo i all i wonder 9000 i nije bilo ovih problema. E sad koja je sema sa ovim novim karticama, toliku su zbrku napravilu sa ovim catalyst centrom, avivom da je to cudo. Pomagajte!

da li ti mozda nedostaje .net framework?

druga varijanta probaj da ocistis postojece instalacije sa driver cleanerom

treca varijanta - reinstall wina

Da,problem je u Net Frameworku.
Ja ne koistim Catalyst Centar vec programcic ATI Tray Tools i tu imas sva podesavanja kao u Catalyst Centru.
Pozdrav,Velja

nebrojano puta sam instaliran win i nista, instaliran je net framework i opet ista prica. Googlovao i video da dosta njih ima isti problem ali nista.

Nekako sam uspeo da instaliram multimedia center slika je extra ali mi na sredini ekrana ispisuje no signal plus sto sam ogranicen na 30 minuta snimanja i kad hocu da pregledam snimak sve nesto secka, koci se (snimak). Pod stavkama u device manageru za sound, video itd dobio sam
ati wdm rage teater video nsp i specialized video codec. Da li bi trbalo da stoji jos nesto. Kad nemam ove dve stavke onda imam neku drugu stavku nesto t200 ali onda mi ne prikazuje no signal i snimak je tecan ali je slika ocajna. Da li neko zna mozda dobro zamenu za ati MMC?

Nazad
Vrh Dno