Šta je novo?

Glupavi pionir

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
Narode ima problem kada sam pokusao da pustim na mom pioniru plus medije nije hteo da ih cita mislm na dvd. Imam pionir 106-d i malo mu fali da ga razbijem, pa zato spasite ga. Naucite ga kako se citaju plus mediji ili ide u staro gvozdje. A da mozda nesto znaci konfiguracija

epox 8rda+; 1700+ (radi na 2200Mhz overklok) 512 corsair ati radeon 9600medeon TX ne XT sa R300 cipom.

Ene zezam se pomozite dajte nekakav pech za njega da pocne da cita i ove plus medije.

kada probam da ih startujem windows mi prijavljuje da nije kompatibilan format DVD videa.

Napomena do sad je citao i gotovo unistene minus medije tako da ne verujem da je u pitanju laser. :wall: :crash:

Jel uopste vidi disk? Da li mogu da se iskopiraju (sa copy) fajlovi sa dvd-a? ako mogu onda je do windowsa |>
ako ne mogu e onda... joj
ako je 106 onaj stari dvd citac sa slot-in... meni cita sve sto je kvalitetno... princo npr ne voli i jos ponesto ne voli (recimo nikad nije hteo kineza da cita)
- je valjda citljiviji ili si prosto imao kvalitetniji medij...
ako je slucajno crne boje i ako odlucis da ga bacis daj meni masku...

Prijatelju nemoj mu stajati na zulj, gde da ti daje masku pa nju bih najsladje smrskao a izreshetao bi ga sa 9mm na Banjici u shumi sa jedno 4 komada samo tako, nikad lepshi osecaj , znash kad te neka komponenta dovede do ludila nishta lepshe kad je dezintegrishesh.

Chuj koji frmware je instaliran na 106-tici 106,107 ili 108 (Nero info tool) ,koje si to medije probao i kako se ponasha uredjaj, jer samo blinka lapmpica ili blinkne par puta i kaze there is no disk.

Narode izvinite na greskama pri pisanju npr. napisao sa pionir umesto pioneer i sl.

Ali poslednje sto mi je padalo na pamet je pravopis u ono "Teskom" trenutku saznanja da je samo minus. Ljudovi jedino bi mi pomoglo ako mi kazete gde da skinem flash za njega tako da mogu da citam oba standarda.

Nazad
Vrh Dno