Šta je novo?

Glupav problem, sitnica ali iritira.

bgillegal

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2003
Poena
620
Evo ovako, prvo slika!

Prica ide ovako, dobio sam bio virus AdobeR.exe... ocistio i dal je od njega, dal nije ne znam, uglavnom desava se sledece...
Kada kliknem 2 puta na hard disk "Storage" Otvori mi se open with.
Ako udjem na njega iz Adress bar-a ili preko dela Folders onda radi normalno. Nesto slicno kao kad je ukljucen autorun na DVD ili CD uredjaju, pa ako se klikne direktno on pita sta hocemo da radimo, mnogo me nervira ovo cudo. Jel ime neko ideju ili resenje za ovo?! Pozdrav.

Evo necega bitnog ako znaci.... Nekada je na D: stajao Combo. C: je podeljen na 2 dela i drugi deo je dobio oznaku D: a Combo je otisao na F: Znaci jeste ono sto sam ja rekao. Ukljucuje se autorun, ali za hard disk 😀 sad je pitanje kako da ga iskljucim.

Poslednja izmena od urednika:
Kada odeš na Folder Options -> File Types, nađeš Drive i klikneš na Advanced, pod Action treba da ti stoji "find". Ako je nešto drugo, kaži mu new, pa otkucaj "find", i posle klikni na "Set Default" (taj find).

Imao sam isti problem, i posle malo čačkanja i guglanja je rešen.

Vidi na tom feshicu da nemas negde skriven neki autorun.inf, obicno sa AdobeR ide i taj fajl i jos jedan runtime cini mi se. Proveri pa javi...

jeste, iskreno toliko me je iziritiralo sve to da sam bio formatirao tu particiju pa je proradila 😀
Sto se AdobeR tiche.... jeste, imao je jedan autorun u kome je bio pozivan AdobeR...
mnogo ruzan i glup virus al se vrlo lako siri preko fleshke 😀

Da i mene je zakacio...
Samo sto sam se ja kao najgori ****** zaleteo i poslusao ovo:

Kada odeš na Folder Options -> File Types, nađeš Drive i klikneš na Advanced, pod Action treba da ti stoji "find". Ako je nešto drugo, kaži mu new, pa otkucaj "find", i posle klikni na "Set Default" (taj find).

Imao sam isti problem, i posle malo čačkanja i guglanja je rešen.

i sad mi otvara search svaki put kad kliknem na neki hdd/flash/cd...
Inace, i ako ocrisem virus, i taj autoran.inf, meni se i dalje fleshka startovala kao na slici u prvom postu...

Iskreno ne znam gde i kako sam zakacio taj virus, a mnogo je dosadan. Odvratan, jedan od, da kazemo pametnijih virusa. Ne radi nishta spektakularno al ako nemas neki antivirus odma pojede sistem 🙂

Ja sam pre neki dan to zaradio u fotokopirnici. Odneo sam na flashu neku sliku veceg formata da mi odstampaju i kad sam se vrati kuci, ubacim flash i cujem neko prase kako ga kolju 🙂

E moja greška ljudi, sorry!!!
Kuckajte "open" umesto "find", i u donjem delu kuckajte explorer.exe
Nije kompletno rešenje, otvaraće vam novi prozor, ali radi.

Jel možete da pogledate šta vam stoji na "Folder Options -> File Types -> Drive"
Da li ima još nešto sem find ?!

Zna li neko kako ovo da rešim, pokupio sam neko ***** sa flasha... A što je najgore, kad npr. pokušam da otvorim D: particiju, otvori mi se, ali u novom prozoru, to mi strašno ide na ganglije... Avast, spybot i adaware ne pronalaze ništa...

Ovako imam jedan film u DAA file ali ocu da ga prebacim u winamp media file ali ne znam kako.
samo mi kazite program koji koji prebacuje iz neki fajl u winamp media file

Nazad
Vrh Dno