Šta je novo?

Glup problem

Villy_Da_Man

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2005
Poena
390
Evo vec 5i put reinstaliram win, sve kodeke, driver i to sve zbog 3 pesme na koje sam se lozio,a sada ih ne podnosim...
Problem je u tome sto WMP nece da mi pusti neke mp3 fajlove. Winamp ih pusta. Skinuo sam sve moguce zvucne kodeke i instalirao razlicitim redom. cak sam i Ace mega kodek pak instalirao sa odabranim kokdekima za zvuk i opet nece!
U Propetisu fajlova ne stoji nista neobicno...standarndi mp3 na 198kbps.
Ubadao sam i Live i i integrusu i opet nista... I razne verzije WMP i nista. A kod drugara kad odnesem njemu radi na cistom winu bez ikakvih kodeka?!

Mogu da posaljem nekome fajl, ako hoce da proba... Ne znam vise sta je, ne mogu da lupam glavom... Prosvetlite me molim vas

Poslednja izmena:
1. Napravi prazan folder
2. Prebaci problematične .mp3 fajlove u njega
3. Raspakuj donju arhivu u taj folder i startuj "popravka.bat"
4. Sačuvaj fajlove koji se završavaju sa "_novi.mp3" a stare obriši (naravno prvo probaj da li novi rade)

Prilozi

1. Napravi prazan folder
2. Prebaci problematične .mp3 fajlove u njega
4. Sačuvaj fajlove koji se završavaju sa "_novi.mp3" a stare obriši (naravno prvo probaj da li novi rade)

Hvala voodoo :banana: resio si me bede :banana::banana::banana::banana::,,:

Hm, kakva je to "popravka", samo je reenkodovao fajlove u 128 kbps pomoću Lamea 3.97 beta 1? Ne sumnjam da novi fajlovi rade, ali...

BTW, nije razjašnjeno zašto ortakov komp pušta i stare fajlove.

Hvala na interpretaciji, znam i ja šta sam napisao u tom .bat-u 🙂
Možda su neki frejmovi oštećeni u originalnim fajlovima pa bi pomoglo provlačenje kroz mp3trim, ali ko će to objašnjavati. Ovako je prošlo sve u redu i sve radi.

NZ sta je bilo.... Sacuvao sam i stare fajlove za svaki slucaj... i mene pomalo buni to sto na drugom kompu radi, ali ko li ce ga znati.. Jos jedanput hvala i p0z

Opet imam problem 🙂
Da ne bih otvarao novu temu...Evo ovako... Sada... kada sam pravio backup hard diska narezao sam neke pesme na dvd-e. Normalno sam ih prekopirao, ali kad hocu da ih pustim neće! Ni preko WMP ni preko Winampa 🙂 , a neće ni kod drugara. hajde da se neko javi opet sa rešenjem ovog prblema..A da! Zaboravih da napomenem Lame neće ni da ih otvori.. p0Z

Nazad
Vrh Dno