Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

клинцу и жени пребацио број за сада све ради без проблема. једино било проблема у МКД али нисам имао живаца да се бакћем возио сам :)

Da potvrdim da je proradio Ipko na KiM.
Rade i odlazni i dolazni pozivi.

Interesuje me kod korisnika uzbudljivog prepaida, da li vam se internet za ZZB prebacuje iz meseca u mesec?

Takodje me interesuje za korisnike freepaida, da li vam se internet za ZZB i roming net prebacuje iz meseca u mesec?

Danas uplatim malo prepaid Interneta za moj Globaltel broj, ali neće da se prikači na mobilni Internet bilo koje vrste. Ludnica sa Globaltelom.

Jedino sto mi pada na um, ma koliko blesavo zvucalo, jeste da je razlog zasto ne mogu da se povezem na 4G Internet danasnji pad AWS-a.

Probao sam da se povezem u 2 razlicita grada danas i nisam mogao.

Roaming net se ne prebacuje, a net za zapadni balkan pretpostavljam da se isto ne prebacuje jer je vezan za procenat iznosa pretplate.
A ako se prelazi sa freepaida na uzbudljivi prepaid ili obratno, sav sadrzaj se restartuje?

P.S.
Kako radi roming net u Bugarskoj, ima neko iskustva?

Pre par meseci aktiviram fripejd smart,ona akcija koja je bila da ako aktiviras taj smart,prva 4 meseca su po ceni fripejd izi.Znaci po 1000 dindzi za smart.U medjuvremenu shvatim da mi je to previse GB i da ni onih 30 iz izi paketa ne mogu potrositi mesecno,a kamoli vise.I sad kad je isteklo ta 4 meseca,ja se vratim na izi,uz ocekivanje da ce mi obrisati one silne bonus GB iz smart paketa.Medjutim svi GB koje sam dobio za smart su i dalje tu!Eto ako nekog interesuje ta opcija.

Poslednja izmena:
Pre par meseci aktiviram fripejd smart,ona akcija koja je bila da ako aktiviras taj smart,prva 4 meseca su po ceni fripejd izi.Znaci po 1000 dindzi za smart.U medjuvremenu shvatim da mi je to previse GB i da ni onih 30 iz izi paketa ne mogu potrositi mesecno,a kamoli vise.I sad kad je isteklo ta 4 meseca,ja se vratim na izi,uz ocekivanje da ce mi obrisati one silne bonus GB iz smart paketa.Medjutim svi GB koje sam dobio za smart su i dalje tu!Eto ako nekog interesuje ta opcija.
Nista novo dokle god obnavljas net prenosi se

Prebacih broj iz A1 u globaltel i poruke pravnih lica naprasno pocese da dolaze, volte radi. Kakvo "vrhunsko" iskustvo sa A1...

Nakon podnete reklamacije call centru Globaltela za 1-2h su mi resili problem koji sam imao - nemogucnost povezivanja na mobilni Internet.

Pa i ti sada prekini, jedan mesec nemoj da uplatis nijedan paket koji sadrzi internet pa ces videti kako ces sve gigabajte da izgubis.

To sve znam.Ajde ovako ukratko.Imao sam izi paket mesecima,pa sam onda uzeo taj smart paket koji ima vece mesecne bonuse od izi paketa.I taj smart paket nisam koristio 12 meseci,nego samo 4.I vratio sam se na izi paket.A tamo pise:

'Ukoliko korisnik prekine ciklus obnova, bonus saobraćaj se briše'

Ja sam prekinuo ciklus obnova,a oni mi nisu obrisali bonuse.Toliko.

da li vam radi apn:globaltel? kada ga aktiviram, izgubi se i VoLTE i mobilni net. na apn:gprswap radi normalno

Vrh Dno