Danima sam nedosupan na Globaltel kartici. Odlazni pozivi, poruke , net sve radi ali ne i dolazni . resetovali su mi broj u call centru, radilo par sati i opet isti problem, koji oni ne mogu da rese. Da li je neko imao ovakav problem ?
Iskljucen!Jel' ti ukljucen VoLTE? Hoce nekad od toga
Nema sanse da mtel nema pokrivenost Sarajeva. Kad kod mene na selu imaju 2CA u federaciji. Mozda u nekim brdima ili klisuramašto se tiče bosne, drugar nije imao takođe mrežu kada je bio u sarajevu.
Isti problem imam. Tek treba da zovem support da vidim sta ce da urade.Danima sam nedosupan na Globaltel kartici. Odlazni pozivi, poruke , net sve radi ali ne i dolazni . resetovali su mi broj u call centru, radilo par sati i opet isti problem, koji oni ne mogu da rese. Da li je neko imao ovakav problem ?
Ista prica na ios18, plus se juce javio cujem sagovornika prekine se veza njemu kaze da sam nedostupan. Bas puno glitcheva ima volte i dalje.Meni je opet krenuo da zeza VoLTE, jedno vreme je radio manje-više bez bagova, ali otkad podigoh telefon na iOS 26, opet mi se dešava da me samo odjednom u toku poziva sagovornik uopšte ne čuje, a ja čujem normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari