Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Danima sam nedosupan na Globaltel kartici. Odlazni pozivi, poruke , net sve radi ali ne i dolazni . resetovali su mi broj u call centru, radilo par sati i opet isti problem, koji oni ne mogu da rese. Da li je neko imao ovakav problem ?

Meni je opet krenuo da zeza VoLTE, jedno vreme je radio manje-više bez bagova, ali otkad podigoh telefon na iOS 26, opet mi se dešava da me samo odjednom u toku poziva sagovornik uopšte ne čuje, a ja čujem normalno.

Na koju se mrežu kači u Republici Srpskoj? Koliko skida kredita kad zoveš iz Srbije sa globaltel broja u R. Srpsku na globaltel broj?

što se tiče bosne, drugar nije imao takođe mrežu kada je bio u sarajevu.

Danima sam nedosupan na Globaltel kartici. Odlazni pozivi, poruke , net sve radi ali ne i dolazni . resetovali su mi broj u call centru, radilo par sati i opet isti problem, koji oni ne mogu da rese. Da li je neko imao ovakav problem ?
Isti problem imam. Tek treba da zovem support da vidim sta ce da urade.
Nesto sam cackao po telefonu i primetio sam da kada udjem da vidim broj od kartice on nije isti kao moj broj, pocinje sa 2200 i ima 15 brojeva sveukupno. Pada mi na pamet da to koriste za ruting poziva posto su u sklopu MTS-a?

Meni je opet krenuo da zeza VoLTE, jedno vreme je radio manje-više bez bagova, ali otkad podigoh telefon na iOS 26, opet mi se dešava da me samo odjednom u toku poziva sagovornik uopšte ne čuje, a ja čujem normalno.
Ista prica na ios18, plus se juce javio cujem sagovornika prekine se veza njemu kaze da sam nedostupan. Bas puno glitcheva ima volte i dalje.

Nazad
Vrh Dno