Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Radi li i dalje podela kredita za produženje važenja kartice? Ako da i neko je voljan da "proda" ili podeli kredit, neka piše u pm.

Iz nekog razloga bar kod mene ne radi ono kad se uloguješ u moj nalog na sajtu, kad uneseš broj piše došlo je do sistemske greške, pokušajte kasnije.
I da, objasnili su mi zašto sam morao dugo da čekam, oko ažuriranja broja sa fizičke kartice na e sim.
Umesto jednog serijskog broja, na mom broju su bila dva, pa zbog toga.
Danas mi je drugar prešao na e sim i reko sam mu ne izazivaj đavola da ne budeš baksuz kao ja.

Jel neko zna jel vazi onaj bonus saobraćaj kad se kupi kartica nova u ZB zoni. Treba mi internet za Bosnu ja sam prepaid na A1 tako da nemam nista povoljno za BiH. Bukvalno mi treba za viber i waze navigaciju. Pa da li mi je bolje ovde da uzmem odmah da ne razmisljam ili tamo nešto da kupi ako ne vazi iz bonusa dobrodošlice u ZB?

Vazi, grubo racunato 1/5 interneta iz paketa.

obavezno podesi APN na globaltel

Jel neko zna jel vazi onaj bonus saobraćaj kad se kupi kartica nova u ZB zoni. Treba mi internet za Bosnu ja sam prepaid na A1 tako da nemam nista povoljno za BiH. Bukvalno mi treba za viber i waze navigaciju. Pa da li mi je bolje ovde da uzmem odmah da ne razmisljam ili tamo nešto da kupi ako ne vazi iz bonusa dobrodošlice u ZB?
https://www.haloo.ba/nove-internet-opcije-s259 Bi ti bila moja preporuka... I do 4.6 imas duple GB uz sve pakete.

Poslednja izmena:
Vazi, grubo racunato 1/5 interneta iz paketa.

obavezno podesi APN na globaltel
Da li neko zna jesu jos uvek prepaid kartice 300 dinara jer ja ne vidim nigde da se prodaje po toj ceni.
P.S. ako jesu jel ima nesto minuta odnosno jel se mogu u ZB zoni koristiti
@team1 hvala pisao sam im da vidim gde imaju sim kartice. Pa cu videti sta ce mi biti najprakticnije. Ali nisu skupi paketi uopšte

Da li neko zna jesu jos uvek prepaid kartice 300 dinara jer ja ne vidim nigde da se prodaje po toj ceni.
P.S. ako jesu jel ima nesto minuta odnosno jel se mogu u ZB zoni koristiti
@team1 hvala pisao sam im da vidim gde imaju sim kartice. Pa cu videti sta ce mi biti najprakticnije. Ali nisu skupi paketi uopšte
Kao kod nas, na pumpi ili trafici ih mozes kupiti.

E hvala vam svima izgleda da cu onda lokalnu halo ili novotel karticu kupiti u zavisnosti od dostupnosti. Idem starim putem pa pumpi i prodavnica ima non stop. Neko ce valjda imati...

@milica911 nažalost kod Globaltela ne može tako.

Od prelaska na mts infrastrukturu, Globaltel SIM kartice su što se telefona u kome se nalaze tehnički iste kao i prave mts kartice, te svi telefoni standardno koriste APN gprswap. Nažalost, sa tim podešavanjem internet radi samo u Srbiji na mts mreži, a da bi radio i u Srbiji i u roamingu mora se podesiti APN na globaltel, pri čemu su korisničko ime i lozinka prazni.

Ako ostavite standardni gprswap APN, u roamingu će se internet non stop konektovati i diskonektovati, neće biti koristan.

pitanje nije bilo da li radi roming i kako

nego

da li neko pokusao i stvarno moze da koristi taj ghost roming koji se pojavi kao 2GB u stanju i sl (roming nije zvanicno ukljucen u tu tarifu).

@milica911 nažalost kod Globaltela ne može tako.

Od prelaska na mts infrastrukturu, Globaltel SIM kartice su što se telefona u kome se nalaze tehnički iste kao i prave mts kartice, te svi telefoni standardno koriste APN gprswap. Nažalost, sa tim podešavanjem internet radi samo u Srbiji na mts mreži, a da bi radio i u Srbiji i u roamingu mora se podesiti APN na globaltel, pri čemu su korisničko ime i lozinka prazni.

Ako ostavite standardni gprswap APN, u roamingu će se internet non stop konektovati i diskonektovati, neće biti koristan.
Namesteno apn globatel vec. Tako je bilo.

Da radi.Ja sam na besplatnom promo periodu od godinu dana.Isao do CG radi bez problema.

Ни моја жена није могла користити интернет у Европи иако сам јој све подесио. Када се вратила, тражио сам да ми врате новац на број у вредности који су наплатили пакет за интернет. Вратили су новац.

Vrh Dno