Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Pa bre ne znam, negde je pisalo da iz paketa radi u zoni zapadnog balkana ako se registruje broj sto sam uradio. Koristim onaj od 5GB 340din paket i imam onaj poklon za tu registraciju 20GB.
samo 2gb je dozvoljena potrosnja u freepeid paketu. Sto znaci da ti inas par stotina mb za potrosnju iz onih 5gb koje si platio.

Prilozi

• IMG_20240824_202608.jpg
    IMG_20240824_202608.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 84
Ukratko, na 5GB, 1GB je za ZB.

Moguce, klinac koristi taj broj i moguce da je icepao taj 1GB kad smo isli na more.
Thanks

• Like
Reagovanja: uji
Jesu li to prestali da šalju obaveštenja pred istek paketa?

1724576360364.png
Kad nemaš dovoljno kredita za obnovu, definitivno šalju…

Nisam nikad koristio automatsku obnovu, uvek su uredno obaveštavali tri dana i dan pre isteka paketa.

Uzet freepaid od 950 din ili 1000 koliko je vec na 30 dana, i pise da uz to ide 1gb neta za Roming kao Global Travel i Global explore, evo u Makedoniji ne radi uopste.

To je roaming za Evropu i za druge zemlje sveta, za Makedoniju ne važi taj roaming paket već net za Zapadni Balkan(ZB).

Onda udji u apn i promeni username na Globaltel pa probaj onda.

Nisam nikad koristio automatsku obnovu, uvek su uredno obaveštavali tri dana i dan pre isteka paketa.
Poz!
Da po novom je kad imaš kredita, ne šalju obaveštenja o isteku paketa.
Kad sam zvao oko reklamacije za nestizanje poruka o dopuni i obnovi paketa, rekoše mi da je to po novom da kad imaš kredita ne stiže poruka o isteku, a kad nemaš onda stiže.

Meni je stiglo 20tog avgusta da ističe sutra, iako imam dosta kredita. Sutradan je automatski obnovilo. Nije mi jedino stiglo tri dana pre isteka kao ranije

Postoji li neka aplikacija preko koje mogu da pratim koliko imam odlaznih poziva i sms poruka preko Globaltela za mesec dana tj. da pokazuje potrošene minute?

Poslednja izmena:
@milancedjukanovic
@milewap
Hvala, izvrsio neka placanja i sve ok funkcionise , mada mi u cc rekli da moju banku obavestim da sam promenio provajdera. Internet na poslu mnogo slabiji naspram mts-a , obe kartice u istom telefonu. Pozivi su ok, to je ono sto me zanima. Samo da ne ukidaju globatel i pripejd tarife. 😀

GB se prenose aktiviranjem bilo kog paketa koji sadrzi internet (naravno pred istek trenutnog).
Ja sam samo jednom aktivirao freepaid kako bih uzeo tih 30 GB, posle toga prestao, uzimam 1GB/50min jer se nakupilo.

U putu sam, uzeo roming paket esim nov broj, ne radi hotspot, kako rešiti? Pise u FAQs da radi hotspot, ne pominje se da ne radi u romingu.

Vrh Dno