Da, sve radi kako treba.Ljudi da li ista radi više na globaltelu? Glavni broj sam prebacio u Yettel zbog sms s bankama ali evo drugi broj i dalje ne radi sms za banke, ne radi roming, ne javljaju se na email ili telefon …
Neko je napisao da ih je zvao i da su rekli da trenutno nemaju i da su poručeni novi esim profili pošto su prešli na mts mrežu. E sad da li su ih dobili i da li može da se naručuje moraš njih da pitaš. Ili da pokušaš da naručiš preko sajta i da čekaš.Da li je neko poručio eSIM karticu od početka godine?
Koliko im je potrebno dana da odgovore na poslatu imejl poruku?Problem sa aplilacijom bi trebalo da je rešen. Dobio sam ovaj mail i odgovorio da je kod mene sve u redu. Ako neko ima problema sa aplilacijom, neka im napiše.
Od 24.12.2023 poslat, juče stigao odgovor. Aplikacija radi od 10. januara.Koliko im je potrebno dana da odgovore na poslatu imejl poruku?
U delu usluge im ne radi aktiviranje/deaktviviranje npr.govposte i poziv na cekanju,samo sluzi kao info,ali otalo ne radi.Od 24.12.2023 poslat, juče stigao odgovor. Aplikacija radi od 10. januara.
Za sedam godina, TEHNIČKA PODRŠKA je naučila jednu rečenicu: "Ukucajte Glibaltel u APN." To je rešenje svih problema! 🤣Ja nisam uspeo da se izborim sa Esim prenosom na novi telefon. Podrska ne odgovara na mailove, telefonom kada sam uspeo da ih dobijem, imao sam osecaj da sam u skrivenoj kameri. Objasnjavam da ima novi uredjaj, da stari QR ili rucno dodavanke eSim-a ne radi, da je expired, da mi posalju novi… Na sve to kaze podrska udjite u data i ukucajte globaltel u APN. Ja opet sve ponovim, nema eSima, nema gde da se udje, ne ne oni su sigurno da apn ili rucno trazenje mreze zavrsava posao.
Mene sramota i nije vredno vise. Imao sam neki broj godinama na kome se nakupilo svasta, no nema veze. Koristio sam ga ponekad za roaming, ali slabo je to. Airalo i Yesim bolja varijanta. Yesim da uplacujem svakog meseca i imam krsten jeftin net u svetu.
Ресетуј подешавања за нет.Мени је оно mt:s wap,gprswap итд.Narode, da li koristite 4G net kod Globaltel-a? Koji su sad parametri pristupa(APN, user, pass...)?
I ja sam stavio isto na mts wap a globaltel možeš da obrišeš slobodno.Ресетуј подешавања за нет.Мени је оно mt:s wap,gprswap итд.
A kako tačno idu ostala polja?I ja sam stavio isto na mts wap a globaltel možeš da obrišeš slobodno.
Ja ih zvao da prenesem broj kod njih....eo u cetvrtak ce biti 2 nedelje od poziva ni sim karticu nisam video jos🤣🤣Ima vec vise od 2 nedelje da mi @Globaltel Support ne salje dokumenta za potpisivanje, a vezano registraciju broja,kao u guzvi su.Pa imate digitalni poptis koji je validan na sudu,ali oni nemaju tu "mogucnost". Za to vam ne treba nikakva mogucnost, vec samo posaljete na mejl dokument i vrati Vam se potpisan.
Tolika nesposobnost da je to neverovatno,plus im neko daje platu za to sto su nesposobni.
Obraza vi iz @Globaltel Support nemate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari