Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

BG centar: rade dolazni, ali ne rade odlazni pozivi. Ne radi net.
Još malo pa da probamo VoLTE i sve drugo! 😎

Poslednja izmena:
@Globaltel Support
Може мало појашњење шта се тачно десило, и шта се то ново имплементирало? :LOL:

Neko reče da app radi, kod mene se (na SBB netu) ne vide aktivni paketi/stanje paketa. Vidi se stanje kredita.
Istina, stanje paketa se vidi kroz USSD kod (SMS).

IMG_20220513_154335.jpg

Ja sam na 3G, ni traga od 4G.
Držite se na 2G! 🙋🏻‍♂️

Od kako je proradio internet radi i 4G.
I dalje ne rade odlazni pozivi (preko 4h).

Nis nema signala jos.

Ukljucite pa iskljucite airplane mode?

@m_antic87 vracaj se nazad propade globaltel😂😂

Radim on/off Airplane moda, kada sam rekao da mi rade dolazni pozivi probao sam samo jedan. Sada od 20 dolaznih samo jedan prođe. Ponekad uključi govornu poštu a nekad ništa. Ne dobijam poruke o propuštenim pozdravima.
Nemam odlazne. Imam 4G net.

Uspeo da dobijem kontakt centar, rekli da imaju velike probleme u celoj Srbiji (nikakvo unapređenje sistema) i mole za strpljenje. Nemaju nikakve detaljnije informacije.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: mnt
U Krusevcu ima 4g ali pozivi ne rade, preko aplikacije rade... Ma proradice, nije smak sveta :)

...a ja gledam sta se desava. Kakva cela Srbija, ja u romingu imam problem. Aplikacija izbacuje non stop mrezna greška i na wifi i na roming netu kada uopste i radi. Net ocaj, moram da saltam 3g only da bi imao uopste net. Pa ponovo disabled/enabled sim da bi proradio. Kartica cas se registruje na mrezu cas nece ni na jednu. Da svisnes.

Прорадило све коначно.Једино сам имао проблем послије завршетка позива,јер се сигнал изгубио скроз док то нисам средио у СИМ пакету алатки.Било на ромингу.
Додатак-Опет се губи сигнал послије позива,једно 30 секунди.Стара бољка која се изгледа вратила.

Poslednja izmena:
@ajnamen96 @Troller Momci, kada odlazim to mora biti vatromet, zato sam to na vreme i najavio 😎

Vidim opste rasulo u Globaltelu, a ni A1 nije nesto mnogo bolji, od jutros sam u njihovom taboru. Net ima slab protok, ali je mreza stabilna i bez prekida. Jedino ne mogu da dobijem ćaleta ili bilo kog drugog u Globaltelu...

Novi Sad, proradilo sve, internet očajan. Kao hvata 4G, ali protok 5 mb/s.

Prilozi

• IMG_20220513_211452.jpg
    IMG_20220513_211452.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 48
Piše da je konektovan na H+, a to je 4G mreža. Tako mi je namešteno u podešavanjima, a i dalje ne prebacuje 8 mb/s

Prilozi

• IMG_20220514_010240.jpg
    IMG_20220514_010240.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 31
Ako vam je za utehu ovo od juce bih prepisao A1, sto je Globaltel bio blokiran dobar deo dana. Jer u A1 je protok bio ocaj zivi, tipa upload ne postoji bukvalno, mobilna app maltene neupotrebljiva jer ne mozes da se logujes uopste i vrti beskonacni loading sa kog god neta da joj pristupis ceo dan...Ali, opet kazem mreza nema prekida i ostalo sve uredno radi.

Sa druge strane Globaltel je bio u nokdaunu kao sto ste pisali, a recimo ja sam caletu sve vreme mogao da saljem poruke, a kada ga pozovem samo me izbaci nakon 20-ak sekundi cekanja, niti dobijes signal da je zauzet, niti da je nedostupan, samo te izbaci i tolko. Onda provalim da nikog zivog ne mogu da dobijem u Globaltelu.

Sinoć čak i svratim u A1 poslovnicu kasno uveče u okviru tržnog centra u Nišu kad vec nikog drugog nije bilo i pitam ih za ovu problematiku, a oni naravno pojma nemaju... I kako da odolim, a da ih ne pitam - ljudi, jel vi koristite tu mrezu koju prodajete uopste, ili ovu preko puta? 😉

Jer cura koristi A1 gotovo dve godine i imala je iste probleme kao i ja juče, tako da Pink gazdu nemojte da psujete, kako stvari stoje, dežurni krivac je ipak A1 koji vam je zavrnuo slavinu kao zvanični operater, samo ne želi to da prizna 🤫

Da, sve se vratilo u normalu i sve radi. Prošao je petak 13. 😁

Čitam i ne verujem šta se dešava. Srećom nisam prešao, oprostio sam se od ukredenog novca za prenos broja koji nije uspeo. Daleko im lepa kuća. Ali sam napravio grešku što sam podneo zahtev u A1 kako vidim.

Čitam i ne verujem šta se dešava. Srećom nisam prešao, oprostio sam se od ukredenog novca za prenos broja koji nije uspeo. Daleko im lepa kuća. Ali sam napravio grešku što sam podneo zahtev u A1 kako vidim.
Operatorima trenutno ne možemo bas da se hvalimo, deluje mi da su svi u rasulu.
ali očekivati poštenu, dobru, korektnu, principijalnu, uslugu od provajdera koga vodi onaj, nije realno, cak daleko od toga.

Trebao si da podneses zahtev da te prebace na obican prepaid ne na freepaid,tako sam ja uradio i nisu mi nista naplatili,bas zbog ovakvih stvari.Posle cu preci na freepaid kada mi bude odgovaralo.

Vrh Dno