Preko kog operatera radi Globatel?
Provera računa je ista kao MTS?
Da li može pripejd broj da se prebaci iz VIP-a u Globatel?
Sto se tice provere racuna, samo je USSD kod isti kao u mts-u, a sve ostalo nikakve veze nema sa mts-om.
Preko kog operatera radi Globatel?
Provera računa je ista kao MTS?
Da li može pripejd broj da se prebaci iz VIP-a u Globatel?
Dopunio sam bio kredit sa 900 din. A sad tek vidim da se moze samo online sa karticom aktivirati. Da li se moze ipak uraditi manuelna aktivacija paketa na zahtev korisnika?
Preko sajta https://www.globaltel.rs/freepaid izaberete da li ste novi ili postojeći korisnik i paket koji želite.Možete izabrati e-sim ili klasican koji vam šalju besplatno na adresu.Paket plaćate platnom karticom,ne može se kupovati sa kreditom jer funkcioniše kao postpejd.
Dopunio sam bio kredit sa 900 din. A sad tek vidim da se moze samo online sa karticom aktivirati. Da li se moze ipak uraditi manuelna aktivacija paketa na zahtev korisnika?
Од пре неколико дана не могу да уђем у апликацију. При покретању се појави следећа порука https://ibb.co/XbHQrmP
Реинсталирао сам неколико пута, не помаже. Ако имате неки предлог....
ovo i mene interesuje ima dosta ljudi koji nemaju nikakvu karticu kako oni misle da aktiviraju.Znam neke koje bi uzeli a nemaju racun u banci.
Za korišćenje Globaltel aplikacije neophodna je verzija Android sistema veća od 5.
Хвала на одговору. То од скоро промењено? Радила ми је апликација до скоро...
Хоће ли радити нека старија верзија апликације, да пробам да нађем?
Ja lično sam freepaid dopunio preko platne, za ovo ostalo ne znam...Pozdrav. Upravo primetio, i za pakete iz grupe Uzbudljivi prepaid, postoji opcija aktivacije putem platne kartice. Da li je neko probao radi li aktivacija na ovaj način, ili samo putem dopunjenog kredita?
Probaj pa vidiFreepaid jedino može preko platne kartice i ta opcija ne može da se isključi. Pri aktivaciji ostalih paketa se može birati, e sad ne znam da li radi aktivacija paketa preko platne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari