Šta je novo?

Gledanje TV programa preko interneta?

• Začetnik teme Začetnik teme oggich
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

oggich

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
319
ja se ubi da nadjem neki sajt ili program za gledanje TV-a preko neta,bez tv kartica i ostalog;znaci samo internet.Da li ima neko neki predlog? I jos jedno pitanje,da li ce se uvesti kanali Fox Crime ,Fox Life i E! Entertainment Television na telekomovom Open IPTV-u i kada?

Hvala svima unapred na pomoci

bio je neki ruski program, shto je u sebi imao streaming-e, SVIH mogucih svetskih kanala - al ja ne mogu da ga nadjem, vec pola sata. proslu verziju mi obrisala retardirana Avira, i ne mogu da se setim imena programa .. a imala je chak i Al Dzazira. ako neko zna o cemu pricam...

,da li ce se uvesti kanali Fox Crime ,Fox Life i E! Entertainment Television na telekomovom Open IPTV-u i kada?i

SBB ima monopol nad Viasat kanalima, valjda do kraja godine, pa tako MOZDA ih bude i kod ostalih tek od sledece godine

Nisi rekao uopste na koje TV programe mislis? Domace? Strane? Koje strane?

Konkretno me zanimaju Fox Life i E! Entertainment Television

A sto se tice JLC internet TV-a,probao sam ga,ali nece da mi radi nikako, ne otvara ni jedan kanal,a koristim KMPlayer na kompu,a ne Windows Media Player

Meni radi iz prve. Samo, nije neki izbor, a i za 18+ mora da se plati:smash:

za sport - ATDHE.NET

jedino preko ovog mogu da pratim NBA ovih dana .. uvek ponude po 2-3 linka za jednu tekmu, sa razlicitim kvalitetima.

+1 za atdhe.net za sport.

Redovno pratim tekme na poslu preko njega,ispratio celo svetsko prvenstvo u fudbalu maltene...

Nesto najbolje sto se moze naci kanali su na engleskom ima svega
http://www.filmon.com/tv/?mid=13

Koristim ga vec neke 2 nedelje
Ima u sebi i TV program sa opisima doduse ne bas za sve kanale
A da najvaznije besplatan je i vidim da rade na prosirenju kanala
Ev bas mi se danas pojavio neki novi
Slika je vrhunska ima i opciju za snimanje i to u ts formatu tako da moze puno materijala da se snimi

Naravno ima i full screen da ne bude zabune u vezi ps

Pozdrav svima, samo da konstatujem da se i meni svidja ova ekstenzija za Chrome, pre svega zbog jednostavne upotrebe. Interesuje me da li je neko u moru svih ovih kanala vezano za sport nasao neki na kome se mogu pratiti mecevi NBA lige? Hvala unapred!

Hvala, znaam za Fromsport, gledam puno sporta na njemu, vise su me zanimali ovi kanali koje nudi Chrome ekstenzija - da li medju njima postoji neki na kome se može naći NBA - da bih uporedio gde je bolje za gledanje.

Hvala, znaam za Fromsport, gledam puno sporta na njemu, vise su me zanimali ovi kanali koje nudi Chrome ekstenzija - da li medju njima postoji neki na kome se može naći NBA - da bih uporedio gde je bolje za gledanje.

Ovo i mene zanima

E,a mene zanima italijanska serie A.Ima li toga na netu?

sta je bre sa ovim vasim fromsport ?? otvorim video, i ne ide nista, nit se otvori interni plejer .. ?

Pa ne radi cesto dosta linkova. Gledaj uvek dal ima zonein jer najbolje rade.

upravo zonein izbegavam, jer ih gleda ceo istok - mi, rusi, kinezi, i ko stigne. propustih trojke ..

elem, flash player mi se danas prompt-ovao da se update-uje, i od tad mi se restartuje komp na nekom mup.sys procesu - bravo za adobe, ovo kao da je programirao neki ***** .. pretrazim malo po netu i vidim da je taj proces povezan sa ram memorijom, a zakucava kad god gledam live streaming. dakle ovi iz adobe-a nisu udarili limit na cache flash-a pa se windows gasi. thumbs up za adobe

I meni flash svaki dan zabada, djubre od programa, strasno.
Meni sad link sa zonein radi super, gledam all star. Nasao sam link ko i uvek na onom athdv.

jel ima neki program za gledanje nasih stanica? (ne treba mi sport)

Nesto najbolje sto se moze naci kanali su na engleskom ima svega
http://www.filmon.com/tv/?mid=13

Koristim ga vec neke 2 nedelje
Ima u sebi i TV program sa opisima doduse ne bas za sve kanale
A da najvaznije besplatan je i vidim da rade na prosirenju kanala
Ev bas mi se danas pojavio neki novi
Slika je vrhunska ima i opciju za snimanje i to u ts formatu tako da moze puno materijala da se snimi

Naravno ima i full screen da ne bude zabune u vezi ps

Na koju foru besplatan kada mi 5 sekundi posle aktiviranja kanala kaze "subscription expired" i ponudi da kupim neki od paketa? registrovao sam se, ali ne mogu da gledam

Ima li negde streaming Discovery, Nat Geo i sličnih kanala, ali da radi?

Nazad
Vrh Dno