Šta je novo?

Gledanje Iris TV na SBB mrezi

Pa ne može to tako, treba ti "MTS donor" da kod njega bude RPi ako hoćeš "self hosted VPN" rešenje za gledanje Iris Go ili da platiš za VPN server i kačiš se na njega. Pošto nisu blokirali IP opsege raznih data centara i VPN provajdera nego samo IP opsege koje koriste SBB, Orion, Yettel, A1...

Takav ti je moj horoskop: umesto da gledam blistave momente Crvene Zvezde u euroligi, mogu da se zadovoljim slagalicom i sa Selo gori a baba se ceslja...

Hvala u svakom slucaju za pojasnjenja...

Cao, Shamans-e, cao, sampione... Uzeo sam licencu za expressvpn i instalirao pivpn. Kako dalje?

Unapred se zahvaljujem...

@kartingdriver Brateee nešto si tu izmešao : PiVPN služi da instaliraš svoj "self-hosted" VPN server (digneš VPN server na nekom kompu i onda komp staviš u goste kod nekoga ko ima MTS optiku, a kući se se sa VPN klijent aplikacijom konektuješ na taj server komp).

Znači ne treba ti i to i da plaćaš ExpressVPN... nego ili jedno ili drugo.
Ako si platio već ExpressVPN instaliraj njihovu aplikaciju, loguj se i onda konektuj na njegov server u Srbiji i cepaj po Iris-u?

edit:

Aha, sad sam čitao komentare u nazad i osvežio pamćenje da bi ti da gledaš na Samsung i LG TV-u, a za njih nema VPN aplikacija...

Tebi onda treba drugi uređaj u kućnoj mreži da funkcioniše kao "VPN gateway". Ti Imaš Raspberry Pi uređaj ili??

Poslednja izmena:
Tako je brale, imam RPI4 sa 8Gb, pa reko sebi ajd da ga uposlim pored pihole-a.

za podešavanje VPN-a i mreže postoji soba za mreže. @kartingdriver slobodno otvori temu tamo

Preko vpnify radi kao doxa na androidu.vpn ali je problem preko Windowsa neće pa neće, probao u preko memu emulatora neće da se konektuje ni na jedan sever samo okreće.

Nazad
Vrh Dno